Mesi i Grizman se na "Kamp Nou" takmičili ko će da da lepši gol pod prečku, Barsa pregazila Uesku!

Argentinac postigao sjajan gol protiv Ueske, pa ga ispratio Francuz još jednim sjajnim pogotkom!

  • 2
Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Barselona se večeras u bukvalnom smislu reči poigravala sa ekipom Ueske. Ponovo je zablistao Lionel Mesi u dresu Katalonaca, ubacio je dva gola gostima, još jednom je asistirao i pokazao koliko znači ovom klubu. Kada se podvuče crta, Barsa sada zaostaje samo četiri boda za Atletikom, tako da možemo da kažemo da imamo otvorenu šampionsku trku u Španiji - 4:1 (2:1)!

Nije prveviše vremena bilo potrebno Mesiju da se upiše u strelce na ovoj utakmici. Igrao se 12. minut meča između Barselone i Ueske kada je Lionel Mesi još jednom pokazao kakvu magiju ima u levoj nozi!

Dobio je loptu od Busketsa, napravio jedan dribling, ali nedovoljno da komotno opali kao golu gostujućeg tima. Međutim, to za Argentinca nije problem, jer je lopta išla pod prečku i od iste se odbila i završila u mreži.

Pamtiće Mesi ovu noć verovatno dok je živ, pošto je izjednačio rekord legendarnog Ćavija po broju odigranih utakmica za Barsu. Obojica sada imaju po 767, ali je jasno da će Argentinac već za nekoliko dana biti prvi.

Do poluvremena se u strele upisao i Antoan Grizman u 35. minutu utakmice, dok je u četvrtom minutu nadokande ovog dela meča, Ueska ipak uspela da unese kakvu-takvu dramu pogotkom Rafaela Mira sa bele tačke, nakon što je penal skrivio golman Ter Štegen. Pogodak Barseloninog igrača je bio podjednako impresivan kao onaj koji je prethodno postigao Mesi - pod prečku!

Može se reći da drama na stadionu "Kamp Nou" nije potrajala previše, pošto je Mingeza nakon sjajnog centaršuta Lea Mesija već u 53. minutu ponovo vratio Barselonu na dva gola prednosti. Skočio je značajno više od ostalih i glavom je prosledio loptu u nebranjeni deo mreže.

Za kraj, Mesi se potrudio da još jednom obraduje pristalice Barselone. Bilo je to u 90. minutu, kada je najbolji igrač Barse ponovo raspalio po lopti sa 25 metara i još jednom prevario golmana Ueske. Izgleda da se Argentinac danas specijalizovao samo za golove sa velike distance.

Video: Teška povreda igrača Zlatibora, doktori Partizana uleteli na teren da pomognu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA