Trener Zlatibora "našao krivca" za poraz: "Kod nas je pao sneg, trenirali smo u hali pred Partizan!“

Ekipa iz Čajetine imala je određenih problema pred gostovanje Partizanu u Humskoj

  • 6
FK Partizan - FK Zlatibor Foto: MN Press

Partizan je bez većih poteškoća danas došao do ubedljive pobede protiv ekipe Zlatibora na svom stadionu. Crno-beli postigli su čak pet golova, rivali su doduše došli do jednog, ali prilično lepog pogotka, pa je trener Aleksandar Stanojević mogao da bude zadovoljan prikazanim.

Međutim, trener Zlatibora i nije mogao da bude nešto preterano imrpesioniran, pošto svakako nije lepo kada ekipa izgubi i čak pet puta vadi loptu iz svoje mreže. To ga nije pokolebalo da da jedan prilično interesantan komentar posle utakmice.

Naime, Ljubomir Ristovski je za sve okrivio sneg koji od pre nešto više od 24 časa pada u Zlatiborskom okrugu, zbog čega njegova ekipa nije mogla adekvatno da se pripremi.

- Nismo očekivali ovako nešto, ovo je najslabija partija otkad sam trener Zlatibora. Mislim da su moji momci mnogo golova poklonili. Posle 3:0 smo jedva čekali da se završi ova utakmica. Kod nas na Zlatiboru je mnogo snega i trenirali smo u hali ovih nedelju dana, a dok smo se navikli na teren bilo je 3:0 – rekao je trener Zlatibora.

Njegov tim se nalazi u prilično nezavidnoj poziciji na tabeli i deluje da će se teško spasiti selidbe u niži rang takmičenja. No, na Ristovskom i njegovim igračima je da dokažu suprotno, pošto vremena i te kako ima za veliki povratak.

Video: „I Mančester siti je imao dugačak niz“: Stanojević se ne obazire na 17 uzastopnih pobeda Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA