≫ 

Horor u Glazgovu: Ludački start fudbalera Rendžersa, mogao je da ubije golmana Slavije!

Neverovatno koliko je Kemar Ruf ovde bio neoprezan

  • 3
FK Glazgov Rendžers- FK Slavija Prag Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri praške Slavije plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope posle pobede nad Rendžersom u Glazgovu rezultatom 2:0, ukupno je bilo 3:1, ali je duel na "Ajbroksu" ostao u senci pogibeljnog starta fudbalera domaćeg tima Kemara Rufa na golmanu gostiju Ondreja Kolara.

Potpuno je neverovatno kako je Ruf išao na loptu iako je video da mu u susret ide Kolar. Nije usporio nijednog trenutka, pokušao je u skoku da dohvati loptu koja je već bila na ruci golmanu Slavije - a onda je usladio haj-kik nokaut kopačkom u glavu, direktno u čelo.

Kolar se momentalno stropoštao na zemlju, bilo je jasno da je za njega ovaj meč završen, a nakon ukazane pomoći, iznesen je na nosilima.

Naravno da je posle ovakvog starta i udarca koji je dobio kopačkom u glavu golman Čeha završio kontuzovan i dezorijentisan u jednom trenutku.

I iz drugog ugla pogledajte koliko je ovo bio brutalan start fudbalera Rendžersa, koji je dobio direktan crveni karton, a sigurno je da ga čeka i koja utakmica suspenzije za ovaj ludački potez.

Desetak minuta kasnije zbog drugog žutog kartona Rendžers je ostao i bez Belaguna, pa je i time gostima olakšan put do pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA