≫ 

U Moskvi kao u vicu: Hrvat, Srbin i Bosanac stižu kao spasioci, Krasić je jedan od njih

Bivši srpski reprezentativac biće deo novog stručnog štaba moskovskog kluba

  • 0
Miloš Krasić Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Moskovski CSKA bi uskoro, i to već za nekoliko dana, mogao da dobije komplet novi stručni štab, jer se aktuelni trener Viktor Gončarenko nalazi pred otkazom. Razlog su neubedljive partije "Armejaca" koji su u poseldnja četiri kola izgubili tri puta, pa rukovodstvo klube veruje da je pravi trenutak da dođe do promene na klupi.

A prema pisanju ruskih medija, prvi favorit da nasledi Gončarenka je Hrvat Ivica Olić, koji trenutno obavlja dužnost asistenta u reprezentaciji svoje zemlje.

Oliću bi to bio prvi samostalni posao, i samo zbog toga postoji i dalje nedoumica oko njegovog angažmana, inače sve drugo kada je o njemu reč se ne dovodi u pitanje. Olić je miljenik navijača i legenda CSKA, sa kojim je u četiri sezone osvojio tri titule i jedan trofej Kupa UEFA.

Prema navodima pojedinih ruskih novinara, Olić se već odlučio za svoje ljude od poverenja u stručnom štabu, a to su opet legende kluba: Bosanac Elvir Rahimić i bivši srpski reprezentativac Miloš Krasić. Obojica su, poput Olića, ostavili dubok trag u klubu, Rahimić tokom 13 godina provedenih u Moskvi, a Krasić za vreme svog šestogodišnjeg boravka.

Isti izvori navode da bi Rahimić bio Olićeva desna ruka u stručnom štabu, dok i dalje postoji nedoumica oko toga koje bi zaduženje Krasić imao u klubu. Najverovatnije je da će on biti neka vrsta spone između uprave i ekipe.

Ono što je najvažnije po klub, ekipa nije u potpunosti izgubila šanse za Evropu, jer je peta na tabeli sa 40 bodova, tek četiri manje od drugoplasiranog Spartaka, pa u klubu veruju da sa dolaskom Hrata, Bosanca i Srbina situacija može da se preokrene vrlo brzo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA