Tri penala u derbiju kola u Subotici, važne pobede Voždovca i Javora u gostima

Spartak i TSC odigrali 2:2 *Zmajevi silni na Čairu, Javor protiv Zlatibora

  • 0
FK Spartak subotica Foto: MN press

Derbi 28. kola Superlige u Subotici nije doneo pobednika, ali jeste tri penala na meču između Spartaka i TSC-a koji je zavrešn rezultatom 2:2 (1:0)!

Bod je definitivno po meri domaćeg tima koji je vodio na poluvremenu, da bi potom u 90. minutu spašavao sitiuaciju. Oba puta sa bele tačke bio je strelac Lazar Tufegdžić, dok su za goste pogađali Nenad Lukić sa bele tačke u 64. i Đuro Zec u 74. minutu.

Spartak je tako zadržao dva boda više u odnosu na TSC, ali sada je Čukaričkom otvorena mogućnost da Subotičanima pobegne na dvocifrenu prednost u borbi za to 4. mesto. Naravno, moraće najpre da savladaju Mačvu u nedelju.

Važne bodove osvojio je Voždovac, koji je slavio u Nišu protiv Radničkog rezultatom 1:0 - a strelac je bio Stanisavljević.

- Čestitam svojim ali i protivničkim igračima na borbi i želji za pobedom. Ne toliko lepa utakmica za gledanje ali sam veoma zadovoljan što smo došli do pobede. Nama je bila prekopotrebna ova pobeda i moji momci su pokazali da mogu mnogo više. Radnički je imao ozbiljne šanse iz prekida, tako da je vrlo lako moglo da bude i nerešeno. Zaslužili smo ovu povedu svojim igrama tokom cele sezone - rekao je trener Zmajeva JOvan Damjanović.

Partizan je sa 4:0 savladao Bačku, a Javor je slavio u gostima protiv Zlatibora rezultatom 2:0. Strelci su bili Ilić u 15. i Luković u 83. minutu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA