Piksi otkrio šta mu je prošlo kroz glavu pre loba Mitrovića, ali i kakav su razgovor vodili!

Selektor bio uveren da lopta ulazi u gol

  • 3
Srbija Republika Irska, kvalifikacije za svetsko prvenstvo 2022 Foto: Nikola Tomić

Gol koji je Aleksandar Mitrović dao za vođstvo Srbije protiv Republike Irske od 2:1 bio je viđen od strane selektora Dragana Stojkovića Piksija i pre nego što je napadač Orlova uputio udarac.

Sjajno je Mitrović bocnuo loptu posled dodavanja Tadića, mnogo bi rekli u Piksijevom stilu, a selektor Srbije je posle meča rekao:

- Prvo sam pogledao poziciju golmana i video sam egzekuciju. Ne šalim se, video sam je u golu. Bila bi nesreća da nije pogodio. On je to tako dobro uradio, to je jedna majstorija koju ja volim da vidim - rekao je Stojković i dodao:

- S Mitrovićem sam imao jedan razgovor pre dva dana, licem u lice. Bio je to otvoren razgovor i rekao sam mu šta mislim. Ne sme da razmišlja o prošlosti, jer se od njene živi. Bio je u psihološkom nokdaunu, nije igrao u svom klubu, ali sam poziv dovoljno govori koliko ga cenim. Nikad nisam imao sumnju da je igrač visokog kvaliteta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA