Ne može Al Ahli bez Srba na klupi: Posle Milojevića, glavni kandidat za poziciju trenera je Rašović

Nekadašnji trener Partizana prvi pik uprave saudijskog kluba

  • 1
Vuk Rašović Foto: MN Press

Izgleda da Al Ahli jednostavno ne može bez srpskih stručnjaka. Napustio je klub Vladan Milojević, vratio se u Beograd i čeka zvaničan raskid saradnje, a njegov bivši klub planira da angažuje još jednog trenera iz naše zemlje. Naime, prema pisanju saudijskih medija, prvi kandidat da nasledi nekadašnjeg trenera Crvene zvezde je Vuk Rašović.

Bivši strateg Partizana je glavni pik uprave Al Ahlija da preuzme klub i vodi ga do kraja sezone, posle čega bi u zavisnosti od rezultata, bilo razgovora o produžetku saradnje. Naravno, postoji mogućnost da do nje ne dođe, u slučaju da i Rašović bude beležio slabije rezultate.

Inače, Rašović ima iskustva u vođenju ekipa na Bliskom Istoku. Prvo je boravio u Aj Fajsalu u Saudijskoj Arabiji, potom je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima vodio Al Dafru sa kojom je dva puta igrao finale Kupa Kralja, te Al Vahdu sa kojom se rastao pre dve sedmice.

Ako se najave iz Arabije i obistine, neće bivši defanzivac dugo čekati na novi posao. U Al Ahliju bi ga čekao pravi pakao, pošto se tim nalazi u nizu od pet uzastopnih poraza. Pao je na sedmo mesto na tabeli i ugroženo je učešće u međunarodnim takmičenjima.

Naravno, pre odlaska na Bliski Istok, Rašović je sedeo na klupama Teleoptika, Napretka iz Kruševca i Dinama iz Minska. U beloruskom klubu je za to vreme obavljao i poziciju sportskog direktora.

Video: Gajić: Cilj koji smo zacrtali ostvarili smo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA