Real odbacio mogućnost prodaje svog fudbalera: "On je budućnost kluba"

Norvežanin i dalje u planovima Reala

  • 0
Matrin Edegard, Aston Vila

Foto: Tanjug / AP

Martin Odegard, fudbaler Reala koji je pozajmljen Arsenalu, neće ostati u Engleskoj nakon što mu pozajmica istekne, prenosi španski list Marka.

Martin Odegard je konačno počeo da igra kako se od njega očekuje, podsetio je sve ljubitelje fudbala zašto je Real "požurio" i kupio ga sa samo 16 godina.

Dugo se čekalo na njega, pozajmice po Holandiji, ali svima je pažnju skrenuo na sebe prošle sezone kada je zaigrao u Real Sosijedadu, gde je bio jedan od najboljih igrača tog kluba.

Spekulisalo se o tome da će konačno dobiti šansu u Realu, međutim, nije se naigrao, te je usledila pozajmica u Arsenal.

U Arsenalu je do sada odigrao 12 utakmica i postigao je dva gola, ali njegove dosadašnje igre su bile dovoljne da postane "budućnost Premijer lige", a takođe i budućnost ovog kluba.

Legendarni fudbaler Arsenala Ijan Rajt u svojoj emisiji je pričao o mogućem dolasku Odegarda u Arsenal.

Da li neko može zamisliti da će Odegard dobiti šansu pored Krosa i Modrića? Realu je potreban novac, mislim da bi bilo moguće dovesti fudbalera za 45 do 50 miliona evra. Nadajmo se da će ovo uspeti, jer nam je preko potreban.

Međutim, kako navodi Marka, Real je odbacio mogućnost prodaje Odegarda zbog toga što se Norvežanin i dalje nalazi u planovima uprave i trenera Zinedina Zidana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA