≫ 

Kakva nesreća za Đurđevića: Lopta pogađa dve stative i ide po liniji, al neće u mrežu

Na kraju mu se pisala asistencija, uz napomenu da je u pitanju prvi gol sa meča

  • 1

Debitovao je Uroš Đurđević pre nekoliko dana u dresu fudbalske reprezentacije Crne Gore, a već na drugom meču mogao je da postigne i svoj prvenac!

Međutim, nije imao sreće u 26. minutu susreta protiv Gibraltara, mada je lopta posle njegovog udarca glavom već bila viđena u mreži. Na kraju i jeste završila, ali se pogodak pripisao Fatosu Bećiraju.

Naime, Đurđević je odlično zahvatio loptu glavom i ona je pogodila levu stativu gomana Gibraltara. Zatim se kretala po samoj liniji do druge strane, gde je pogodila i desnu stativu i opet "stala" na samoj liniji.

Srećom po Crnogorce, tu je bio Bećiraj koji je loptu samo zakucao u mrežu za vođstvo od 1:0. Gosti su potom u 30. minutu izjedačili iz penala, ali su Sokolovi na poluvreme otišli sa rezultatom 2:1. Na kraju su i slavili sa 4:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Argos

    27. mart 2021 | 17:35

    Opasan napadac kad nije uspeo Gibraltaru da daje gol a tolko ste ga nahvalili,ali po ovome se vidi da nasi novinari nemaju pojma o fudbalu nego samo guraju one koje ih menadzeri podplacuju,izgleda da su menadzeri preko novinara pronasli kako da njihove igrace guraju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA