≫ 

"Ubeđivao sam Ronalda da lopta nije ušla, ali on ima svoje viđenje": Mitrović o spornom detalju

Spasilac Srbije istakao da je uveren da gol ne bi bio regularan

  • 11

Defanzivac Stefan Mitrović izneo je svoje viđenje cele te sitaucije iz 93. minuta kada je izbacio loptu sa gol linije koju je uputio Ronaldo.

Posle meča je pokušao da objasnio Portugalcu da nije bio pogodak.

- Ronaldo ima svoje viđenje situacije, može da bude ljut, ja mislim da lopta nije ušla. Mi smo na kraju srećni rezultatom, izvukli smo bod na kraju. Nismo prezadovoljni, išli smo na pobedu - rekao je Mitrović.

Mislim da kao ekipa treba da rastemo iz utakmice u utakmicu, da pokazujemo srce, hrabrost i da nastavimo da pobeđujemo i uzimamo bodove, smatra Mitrović.

- Primili smo dva jeftina gola, znali smo da tranziciju treba da izbacimo iz njihove igre. To nismo uspeli u prvom poluvremenu, ali pokazili smo hrabrost i kada je najteže da smo najbolji. Veoma sam ponosan na ekipu, svaka čast momcima. Ne smemo sada da uprskamo ovo što smo uradili u prve dve utakmice, treba hladne glave da odemo u Azerbejdžan. Ekipa koja bude uzimala bodove protiv tih slabijih ekipa će ići na SP. To je ono na šta treba da se fokusiramao - rekao je on i dodao:

- Želim da se zahvalim Misteru i stručnom štabu na ovoj časti. Ispunio mi se san da budem kapiten naše državne selekcije. Naravno d aprija, ali ne bih to da izdvajam već da nastavimo da igramo dobro i uzimamo bodove - kaže Mitrović.

Engleska je krenula u kvalifikacije za SP pobedom od 5:0 nad San Marinom, a danas (18.00) gostuje Albaniji koja je slavila na gostovanju Andori sa 1:0. Albanci su nezgodni kao domaćini, ali Gordi Albion je ipak značajno kvalitetniji. Kvota na dvojku je 1,40, dupla šansa 1X je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Albanija - Engleska.

Video: Rekorder Mitrović: Ja danas živim svoj san

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tiguan

    28. mart 2021 | 11:39

    Pa kako druze nije usla , pola metra usla , da zahvalimo Bogu da Vara nije bilo ,inace bi bilo 2 3...

  • Milan

    28. mart 2021 | 11:36

    hahahahaha ... ne da je usla nego je jos jedna mogla da stane iza one :D Imali smo srece ..

  • Losmi

    28. mart 2021 | 15:13

    Samo ne znam gde je krenuo ovaj golman ja ne mogu da verujem da napravis ovakav kiks na kraju utakmice i da ostavis prazan gol ronaldu to je za izbacivanje iz reprezentacine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA