Trojica igrača Velsa sklonjena iz tima, Gigs ne trpi nedisciplinu

Vels je u prvoj utakmici kvalifikacija poražen od Belgije rezultatom 3:1

  • 0
fudbaleri velsa Foto: Tanjug/Ap

Robson Kanu, Tajler Roberts i Rabi Matondo, precrtani su od strane Rajana Gigsa, zbog kršenja protokola. Fudbalska Asocijacija Velsa oglasila se saopštenjem u kojem piše:

- Tri igrača će se vratiti u svoje klubove ovog popodneva. Ovim stavljamo tačku na sve dalje komentare.

Fudbaler Lidsa, Tajler Roberts, obratio se javnosti preko svog instagram profila. Naime, on je postavio svoju sliku u reprezentativnom dresu i napisao sledeće:

- Teško mi je što napuštam kamp ranije, ali pravila su pravila. Nisam smeo da dopustim sebi da u hotel stignem nakon dogovorenog vremena. Izvinjavam se timu i stafu, ali i navijačima. Nastaviću da se trudim koliko mogu i nadam se da ću ponovo zaslužiti mesto u timu.

Rajan Gigs Printskrin: Youtube.com/MHR Clinic Manchester

Dakle možemo zaključiti, da su fudbaleri poslati kućama zbog kašnjenja u hotel.

U međuvremenu, Geret Bejl je izjavio da bi mu naredno prvenstvo moglo biti poslednje reprezentativno takmičenje, jer će već u vreme njegovog odigravanja imati pune 33 godine.

- Ne mogu da sakrijem da bivam sve stariji, stoga mi ovo bude možda poslednja epizoda sa selekcijom Velsa. To svakako ne menja činjenicu da ću dok budem igrao uvek davati svoj maksimum. Fokusiran sam na trenutnu situaciju i ono što se u sadašnjosti dešava.

Sledeći meč igraju u Kardifu, gde dočekuju trenutnog lidera grupe, češku reprezentaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA