Peđa Mijatović počeo zagrevanje za derbi: Navijam da Zvezda izgubi svaki meč, da Partizan bude prvak

Legendarni golgeter prati dešavanja u njegovom bivšem klubu, ali gleda i u tabor komšija

  • 39
Peđa Mijatović o derbiju Foto: Nikola Tomić

Legendarni srpski napadač Predrag Mijatović, gostovao je na Prvoj televiziji, gde se dotakao Dragana Stojkovića Piksija i njegovog starta na klupi reprezentacije Srbije, a jedna od tema bio je i domaći fudbal i trka Zvezde i Partizana za titulu, kao i predstojeći večiti derbi, koji je na programu 7. aprila.

- Naravno da pratim srpski fudbal i Partizan, pratim i večitog rivala, želim da Zvezda izgubi u drugim utakmicama da bi Partizan bio prvi. Osim u Ligi šampiona i Ligi Evrope, tu navijam za Zvezdu, ne mogu da navijam za Milan recimo.

Upitan je i da prognozira 164. večiti derbi.

- Ne pitajte me za rezultat derbija, jer ga ne znam, pitajte me šta želim. To je pobeda Partizana, makar bila i minimalna. Partizan je napravio sjajnu seriju pobeda. Zvezda ima poslednjih godina primat. Ranije je to bio Partizan. Ali to je normalno, tako i u Španiji Real ima seriju od nekoliko titula, pa onda Barselona to prekine i napravi dominaciju nekoliko godina. Navijam za Partizan naravno, želim da pobedi i ako je ikako moguće da bude prvak ove sezone - ističe Mijatović.

Podsetimo, večiti derbi na programu je 7. aprila od 18 časova na Marakani i neće biti publike. Upravo ovim derbijem može da se reši pitanje prvaka ukoliko Zvezda trijumfuje, dok bi pobeda Partizana "zakuvala" završnicu Superlige.

Zvezda trenutno na tabeli ima devet bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: 163. večiti derbi se pretvorio u MMA obračun Zvezde i Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    31. mart 2021 | 17:52

    Pusti snovi svakog glodara.

  • Predrsg

    31. mart 2021 | 18:50

    I ja sam uvek zreleo da miš pojede mačku! Bićete prvaci kada u prvu ligu udu Smederevo hajduk kula zemun bsk borca indija ne ispadne vrate na gol spartaka sleksića da vraća loptu iz gol auta na nogu vukiću da da gol! Sada ćete da zapamtite kada ste hteli da ugasite zvezdu! I da čekate titulu! A do tada plačite!

  • Kliker

    31. mart 2021 | 17:21

    Kada se navija, navija se za nekoga, a ne protiv nekoga, to je mržnja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA