≫ 

Banda koja je napala Kolašinca i Ozila osuđena na preko 100 godina zatvora

Osmočlanoj grupi razbojnika sudilo se od novembra za nekoliko teških dela razbojništva, među kojima je i pokušaj pljačke bivših fudbalera Arsenala

  • 4
sead kolašinac

Foto: youtube/beIN SPORTS Asia

Sud u Londonu izrekao je zatvorske kazne osmočlanoj grupi razbojnika poznatih široj javnosti i po tome što su pre dve godine napali dvojicu fudbalera Arsenala Seada Kolašinca i Mesuta Ozila usred bela dana. Samo što nisu računali na "ludu glavu" Kolašinca koji im se hrabro suprotstavio i naterao ih u beg, naočigled uplašenog nemačkog fudbalera koji je ostao u kolima u kojima je bila i njegova supruga.

Osim za ovaj napad, potvrđeno je da je ova grupa odgovorna i za niz teških krivičnih dela na teritoriji Londona u poslednjih nekoliko godina, od krađa i teških razbojništava, za koje im je Sud izrekao ukupnu kaznu od 106 godina zatvora, prenose engleski mediji.

Najveću kaznu dobio je urpavo razbojnik koji je napao Kolašinca, momak po imenu Džordan Nortover, koji će narednih 18 godina provesti iza rešetaka.

Potvrđeno je on bio napadač koji je sišao sa motora i metalnim šiljkom pokušao da "ubedi" Kolašinca da mu preda sat. Na snimku sa sigurnosnih kamera jasno se vidi kako dva puta preteći bode u ruku fudbalera Arsenala nakon čega ovaj kreće na napadača.

Inače, Nortover i još trojica njegovih pajtosa su još ranije uhapšena i izrečene su im zatvorske kazne, a još četvorica razbojnika iz ove bande su uhapšena u drugoj, kasnijoj akciji policije.

Podsetite se kako je razbojnik pokušao da na prepad opljačka reprezentativca BiH pre nego što ga je ovaj pojurio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C he

    1. april 2021 | 19:08

    106 godina! Kod nas bi dobili kucni pritvor godinu dana.

  • baba smilja iz darosave

    1. april 2021 | 18:00

    kod nas za ubistvo i za rasturanje droge dobijes 7 godina

  • Dexmil

    1. april 2021 | 17:35

    Koga su ovi plasljivci uspeli da opljackaju?! Bocka Kolasinca cackalicom ko da cevape bocka! Cim krenuo prema njima oni tutanj! Ovo su bili komedijasi a ne pljckasi! 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA