≫ 

Bivši igrač Intera u porodičnom nasilju, policija ga krvavog izvela iz roditeljske kuće

Grozan epizoda u životu Fredija Gvarina

  • 0
Fredi Gvarin twitter/BluRadioCo

Bivši fudbaler Porta, Intera i brojnih klubova Fredi Gvarin (34) dospeo je u fokuse kolumbijskih medija, i šire brzo potom, zbog nasilničkog ponašanja u kući svojih roditelja, kako se navodi.

Na snimku koji se pojavio, vidi se kako Gvarina policajac uz prisilu izvodi iz kuće i smiruje ga, a ovaj se opire u očito pripitom stanju ili pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

Pošto se okrenuo leđima kameri, nag od pojasa nagore, na Gvarinovim gaćama i farmerkama vidi se velika mrlja od krvi, mada nije pozanto da li je u pitanju njegova ili krv nekog od ukućana. Na snimku se može čuti Gvarinov glas i njegove reči upućene majci, koja se nalazila iza policajca sa još jednom muškom osobom.

Mediji prenose da je nekadašnji reprezentativac Kolumbije, koji trenutno nastupa za Milionarios iz Bogote, gde se i desio incident, verbalno i fizički napadao policajce, a kasnije i lekare koji su mu ukazivali pomoć.

Zbog nasilničkog ponašanja u porodici i napada na službeno lice Gvarin je ubrzo priveden.

Gvarina ljubitelji fubala pamte po paritjama u Portu, gde je igrao četiri godine, i u Interu, gde se takođe zadržao četiri sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA