"Ne razmišljam o Partizanu još uvek": Stankoviću je meč sa Napretkom najvažniji

Zvezda pre derbija ima potencijalno komplikovano gostovanje u Kruševcu

  • 5
dejan stanković Foto: MN Press

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković smatra da će meč protiv Napretka biti dobar izazov, imajući u vidu da je to meč posle kojeg dolazi derbi sa Partizanom. I baš kao što kaže trener crno-belih Aleksandar Stanojević u najavi meča sa Metalcem - najteži su mečevi pre i posle večitog derbija.

Crveno- beli sutra od 17 sati gostuju u Kruševcu u 29. kolu Superlige Srbije, a Stanković je svestan težine zadatka protiv tima koji se grčevito bori za opstanak.

- Vežu me lepa sećanja za taj stadion i verujem da će predstojeća utakmica biti jedan dobar izazov. Napredak je opasan protivnik i očekuje nas teško gostovanje. Nedostajaće navijači, obično je stadion bio pun i bila je prava fudbalska atmosfera. Oni imaju svoj cilj i svoje planove, a to je borba za srednji deo tabele. Znamo šta nam je činiti i to ponavljam od početka sezone -  rekao je Stanković za klupski sajt.

Kruševljani u meč sa Zvezdom ulaze sa 16. mesta na tabeli, sa četiri boda iza prvog tima "iznad crte", Javora.

Stanković je rekao da su skoro svi na broju i da će mu biti izazov da odaberee startnih jedanaest fudbalera, kao i da je u potpunosti je fokusiran na sutrašnji duel, koji prethodi večitom derbiju.

- Ne razmišljam o Partizanu u ovom trenutku. Tako klasifikujemo stvari od početka, imamo prvenstvo i Kup, imali smo evropske utakmice. Nije nijedna utakmica velika ili mala. Igraćemo tvrd meč, ali "namestili" smo glavu za svaki sledeći duel, a i za ovu utakmicu koja nam donosi tri boda i mir - zaključio je Stanković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA