≫ 

Pogledajte penal kojim su omladinci Zvezde pobedili Partizan: Crno-beli nisu verovali šta je svirano

Diskutabilna odluka sudije

  • 77
omladinci zvezde i partizana Foto: yotube

Derbi omladinske lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde odigran na terenu SC "Teleoptik" u Zemunu, pripao je gostima koji su slavili rezultatom 1:0 golom kapitena Kneževića iz penala u 56. minutu.

Upravo je taj jedanaesterac bio i jedini sporan momenat na utakmici, a kako je odlučio pobednika, o njemu se dosta diskutuje i polemiše posle meča.

Naime, u toj situaciji malo kome na stadionu je bilo jasno zbog čega je sudija dodelio kazneni udarac Zvezdi, jer je golman crno-belih Matija Gočmanac boksovao loptu ispred igrača Zvezde, i delovalo je da je sve bilo čisto u toj intervenciji.

Ipak, glavni arbitar Miloš Đorđić je procenio da je tom prilikom čuvar mreže domaćeg tima faulirao fudbalera crveno-belih, te je pokazao na "belu tačku".

Igrači Partizana su burno negodovali kod sudije zbog penala koji je dosudio, nisu mogli da veruju u ono što vide, ali nije pomoglo. Knežević je brzo potom bio siguran sa 11 metara i dim golom doneo i pobedu gostima u večitim derbiju.

Atletiko je sve bliži tituli, ali daleko od toga da je miran. Večeras (21.00) ga čeka nezgodno gostovanje Sevilji, i ako to prođe, biće svakako mnogo bliži osvajanju Primere. Kvota na dvojku je 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Atletiko.

Vrlo je izvesno da će Mančester Junajted obezbediti plasman u Ligu šampiona, ali da bi se to desilo, mora do kraja Premijer lige da lako rešava mečeve poput večerašnjeg (20.30) na Old Trafordu. Kvota na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Brajton

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari

    4. april 2021 | 14:30

    NEVEROVATNA MRZNJA, PREMA PARTIZANU!!!

  • bruka

    4. april 2021 | 15:04

    Golman je neprikosnoven na visoke lopte u svom kaznenom prostoru. Zvezda kada ne može da pobedi, sudija svira nepostojeći penal.

  • pera

    4. april 2021 | 14:24

    Pa da li je moguce da se namestaju sudije i u omladinskoj ligi?!?! Pa dokle ide ovo ?! Pa nas treba FIFA da izbaci iz svih takmicenja u narednih 10godina i da protera sve ove bandite iz fudbala!! Pa ovo je toliko jadno i bedno da nema dalje! Pa mi smo gori od Pakistana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA