Mitrogol! Napadač Srbije prvi put zatresao mrežu u Premijer ligi nakon više od pola godine!

Mings je u 61. minutu običnu tranziciju lopte u poslednjoj liniji pretvorio u pakao pošto je pas ka golmanu Martinezu prekinuo Mitrović

  • 30

Trener Fulama Skot Parker dozvao se pameti i stavio Aleksandra Mitrovića od prvog minuta, a najbolji strelac selekcije Srbije mu je uzvratio pogotkom protiv Aston Vile za vođstvo tima sa "Krejven kotidža".

Mitrović je doživeo nepravdu u prvom poluvremenu kada mu nije sviran, čini se, čist faul koji je skrivio Tajron Mings, ali je štoper propisno kažnjen za tu "prljavost", i to svojom greškom.

Mings je u 61. minutu običnu tranziciju lopte u poslednjoj liniji pretvorio u pakao pošto je pas ka golmanu Martinezu prekinuo Mitrović koji je prilično lako iskontrolisao situaciju, predriblao golmana i postigao pogodak - prvi nakon 19. septembra 2020. godine!

Ipak, sve je nakon toga krenulo po zlu za Mitrovićevu ekipu. Trezege je u 78. minutu upravo na asistenciju Mingsa koji se našao na levom boku, zatresao mrežu i poravnao rezultat.

Isti igrač je samo tri minuta kasnije doneo i totalni preokret, sada na pas Dejvisa, a u 87. minutu je Oli Votkins iskoristio sjajan prodor po desnoj strani Traorea koji je izbacio dva igrača, uputio loptu po zemlji u peterac gde se našao novopečeni reprezentativac Engleske za konačnih 3:1.

Video: Partizan rešio Metalac za samo 4 minuta: Gosti se potpuno raspali, i Marković pogodio mrežu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sole

    4. april 2021 | 19:18

    U životnoj formi,Piksi hvala ti što mu dade samopouzdanje i poverenje.Mitre symo napred pozdrav od grobara.

  • Др

    4. april 2021 | 19:31

    Шта вреди, кад после примише ’ладно три комада!

  • Profulali

    4. april 2021 | 20:58

    Ovaj Fulam je kesa od tima,Mitrovic da je u nekom solidnijem klubu verovatno bi pokazao mnogo vise?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA