Zvezda prilaže čvorugu na glavi kapitena kao dokaz čiste pobede u derbiju omladinaca

Trener Neđić poručuje da je zadovoljan trijumfom nad crno-belima

  • 14
Nikola Knežević Foto: FK Crvena zvezda

Puno je pažnje privukao trijumf omladinaca Crvene zvezde nad Partizanom u Zemunelu od 1:0. Večiti derbi juniora odlučen je pogotkom iz penala koji je izborio pa realizovao kapiten crveno-belih Nikola Knežević.

Iako se na snimku čini da je golman Partizana Matija Gočmanac izbio loptu, prema fotografiji koja je nastala u svlačionici crveno-belih čini se da je ipak tom prilikom udario Kneževića i napravio prekršaj, te da je penal ispravno dosuđen.

Trener Zvezdinih omladinaca Marko Nedić smatra da je pobeda njegovog tima zaslužena i potencira čvorugu.

-  Nismo postigli pogodak iz igre, ali smo imali par dobrih prilika da rešimo utakmicu i u ranijoj fazi meča. Ipak, dosuđen je jedanaesterac za naš tim kada je protivnički golman napravio prekršaj nad kapitenom Kneževićem, koji je zaradio čvorugu na glavi posle tog duela -  rekao je Neđić za sajt Zvezde.

- Uspešno smo realizovali penal, ali takođe smatram da smo generalno bili bolji rival tokom čitave utakmice. Igrali smo onako kako smo i želeli i ni u jednom trenutku nismo odstupali od onog što smo zacrtali i dogovorili u svlačionici. Idemo dalje, nastavljamo trku za titulu šampiona - poručio je Neđić.

Video: Golčina s pola terena u Superligi: Nekad Dejan Stanković Nojeru, a sada igrač Bačke golmanu Javora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    4. april 2021 | 20:44

    DRZAVNA MEZIMICA. i slepom jasno sta se desava

  • Casper

    4. april 2021 | 20:43

    Sramota za naš fudbal. Sudiju doživotno izbaciti iz fudbala da bi konačno krenuli normalano da radimo u korist dece koja se bave sportom.

  • Dragan

    4. april 2021 | 20:30

    A kako da znamo da je cvoruga iz tog duela? Kako smešno opravdanje... Desetine skokova u toku meča i isto može da se zaradi ako je golman izboksovao loptu i igrac koji skače unazad udari u golmana... Zbilja smešan dokaz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA