≫ 

Italijani pišu – Ibrahimović potpisao sa Milanom na još godinu dana, čeka se samo zvanična potvrda

Svima je jasno koliko Zlatan znači Rosonerima, iako je već na zalasku svoje karijere

  • 0
Spezia Milan

Foto: Tanjug/AP

Nakon remija protiv Sampdorije, čini se da je Milanu trka za trofej već izmakla iz ruke za ovu sezonu. Stoga, Rosoneri polako počinju da razmišljaju o onome što ih čeka posle leta, kada će pokušati da se dodatno stabilizuju i ovoga puta ne pokleknu negde na polovini trke.

Mora se ipak istaći da je ovo jedna od najuspešnijih sezona Milana u poslednjih nekoliko godina. Mogao bi italijanski velikan posle dužeg vremena da se domogne Lige šampiona, što će pokušati da osiguraju u završnih devet rundi italijanske Serije A.

A ono što dodatno može da obraduje navijače ovog kluba jeste činjenica da se Zlatan Ibrahimović neće zadržati u Milanu samo do kraja proleća. Naime, prema pisanju Tutomerkata, on će se na San Siru naći i iduće sezone, a klub bi uskoro mogao da izađe sa saopštenjem.

Njemu je, podsetimo, ugovor isticao na kraju ove sezone, pa se vodila velika rasprava oko toga da li će Ibrahimović rešiti da produži saradnju. Iako je imao muka sa povredaama, na 16 utakmica koliko je odigrao, postigao je čak 15 golova u Seriji A, a zajedno sa ostalim takmičenjima ima 17 pogodaka na 24 utakmice.

O finansijskim podacima, Tutomerkato još nije pisao, ali je poznato da Ibrahimović trenutno zarađuje oko 7.000.000 evra, što znači da se i plata za narednu sezonu sigurno kreće oko te brojke. Uspeli su Rosoneri da izboksuju ostanak jedne od najvećih zvezda ekipe, pa mirno mogu da planiraju šta dalje.

Atletiko je u nedelju poražen u Sevilji, pa Barselona večeras (21.00) protiv Valjadolida ima priliku da mu priđe na samo dva boda zaostatka, što je pre mesec dana izgledalo nemoguće. Kvota na pobedu Katalonaca, uz bar tri gola ukupno (1&3+) je 1,38. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Valjadolid.

Video: Novi ugao dosuđenog penala za Zvezdu: Da li je iz njega situacija jasnija?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA