Prošle godine priveden sa Tijanom Ajfon, sada sudi četvrtfinale Lige šampiona

Slovenac Vinčić delegiran za meč na "Dragau"

  • 4
Slavko Vinčić sudija Vinčić na meču Lige šampiona iz prethodne sezone Foto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Iako je prošle godine priveden nedaleko od Bijeljine, zajedno sa Tijanom Ajfon tokom akcije "Kristal", slovenački fudbalski sudija Slavko Vinčić očigledno uživa veliko poverenje UEFA koja ga je delegirala za ovogodišnje četvrtfinale Lige šampiona!

Vinčić će u sredu, zajedno sa svojim pomoćnicima, deliti pravdu na meču Porto - Čelsi, što će mu biti četvrti susret u LŠ. Prethodno je sudio Atletiko - Lokomotiva (0:0), Inter - Šahtjor (0:0) i Lajpcig - Liverpul (0:2) u osmini finala.

Podsetimo, Vinčić je krajem maja 2020. godine dospeo u žižu javnosti kada je privedeno 36 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja. Među njima je bila i pomenuta starleta Tijana Ajfon sa drugaricama, a mediji su isticali da je u pitanju bila i prostitucija.

Vinčić je tada svoje privođenje opravdao ovim rečima:

- Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude, i nakon toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju.

Samo 20-ak dana posle tog privođenja, Vinčić je već bio delegiran za mečeve slovenačke lige i u međuvremenu je nastavio da sudi i na evrosceni. Ove sezone je u svim takmičenjima zabeležio 22 meča na kojima je dosudio sedam penala.

Što se tiče ostalih četvrtfinalnih parova, Španac Lahoz će suditi Bajern - PSŽ, Feliks Brih će biti na centru na meču Real - Liverpul, dok Rumun Hategan deli pravdu Mančester Sitiju i Borusiji Dortmund.

U nastavku pogledajte i fotografije Tijane Ajfon koja je uz Vinčića bila "glavna tema" tokom akcije "Kristal."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    5. april 2021 | 20:49

    Пун погодак: жена се облачи у складу са својим послом. Ни она овог судију није пре тога никада видела...

  • panic

    5. april 2021 | 20:26

    pa sudi kako mu kazu ovi iz UEFA znaci podoban sudija i normalno da napreduje kao i svi drugi

  • Ohoo

    5. april 2021 | 20:04

    Zasto ne objavite da je FMP demolirao Mornar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA