Palasova zlatna izmena šokirala Everton u borbi za LŠ, strašan trk Lingarda i gol protiv Vukova

Karamele izgubile dva boda u trci za to 4. mesto koje sada drži Vest Hem

  • 0
Miči Bačuaj Bačuaj trese mrežu Evertona Foto: AP/Tanjug

Everton ne prestaje da prosipa bodove potrebne za Ligu šampiona, jer su posle tri vezana poraza u Premijer ligi prokockali šansu da se trijumfom nad Kristal Palasom ponovo nađu nadomak TOP 4.

Imale su Karamele vođstvo od 56. minuta, kada je Džejms Rodrigez pogodio mrežu Guaite udarcem desnom nogom, ali je rezervista Miči Mačuaj u 86. doneo bod Palasu - 1:1 (0:0)!

Bačuaj je u igru ušao samo dva minuta ranije, iskusno je izbegao ofsajd zamku, te zadao veći udarac Karamelama nego što je svom timu doneo radost.

Logično, jer je Everton sada ostao na 47 bodova i praktično je ostao bez dva, dok je Čelsi pre ovog meča bio na 4. mestu sa 51. bodom. S obzirom na to da Everton inače ima meč manje, bila je to odlična prilika da se Plavci u nekom skorijem vremenu preteknu.

Totenhem i Liverpul imaju po 49 iz 30 mečeva, ali je situaciju iskoristio Vest Hem koji je pobedio Vulverhempton u gostima sa 3:2 i sada je četvrti sa 52 boda.

Džesi Lingard je dao strašan gol u 6. minutu, pretrčao je pola terena i pogodio mrežu Vukova, dok su Fornals u 14. i Boven u 38. dotukli domaćina.

Dendoker je u 44. smanjio na 3:1, zatim i Silva u 68. na 3:2, ali Vukovi nisu uspeli u potpunosti da preokrenu

Golove sa ovih mečeva možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA