≫ 

Bane Ivanović "bolji" od Nejmara i Ronalda, ima drugu najbolju zadnjicu među fudbalerima

Tako barem kažu stručnjaci

  • 1
Aleksandar Kolarov, Branislav Ivanović Foto: MN Press

Zanimljiva vest stiže nam iz Brazila čiji mediji su u ponedeljak tokom dana objavili da je srpski defanzivac Branislav Ivanović zauzeo drugo mesto u izboru najboljih zadnjica fudbalera.

Naime, 20 stručnih osoba na tu temu glasalo je na internetu za najbolju zadnjicu među fudbalerima, a pobedu je odneo nekadašnji napadač Porta i Zenita Hulk.

Stručnjaci su ispred sebe imali samo izgled zadnjice, ne i ime samog igrača, dok su kriterijumi za izbor najlepše bili veličina i sam izgled.

Pored Hulka i Ivanovića, koji je 2015. bio vlasnik najlepše zadnjice među fudbalerima, u užem izboru ovoga puta su bili i Nejmar, Embape, Dejvid Bekam, Kristijano Ronaldo...

"Yahoo" donosi i izjavu Suzane Simonet, koja predstavlja državu Santa Katarina za Miss, a koja se tiče Hulkove zadnjice.

- Od Svetskog prvenstva 2014. nisam mogla da zaboravim Hulkovu zadnjicu, ona je najlepša u fudbalu - objasnila je Suzana čije fotografije možete videti ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA