≫ 

Mitrović: Poštujem Zvezdu i navijam za Partizan, ne volim ni od malog sina da izgubim na igricama!

Mitrogol je, između ostalog, još jednom apostrofirao dobre odnose među "orlovima"

  • 23
Aleksandar Mitrović Foto: Marko Jovanović

Najbolji strelac reprezentacije Srbije i bivši fudbaler Partizana Aleksandar Mitrović istakao je u razgovoru za Prvu TV pre "večitog" derbija sa Crvenom zvezdom da jako poštuje istoriju crveno-belih, ali da se nada pobedi kluba iz Humske.

- Zna se, ne treba tu mnogo da se priča. Neko sam ko mnogo voli Partizan, ali i ko jako poštuje Crvenu zvezdu i njenu istoriju. Jako je poštujem kao velikog rivala. Iskreno se nadam pobedi Partizana i dobroj utakmici - kazao je Mitrović.

On se osvrnuo na meč sa Portugalom (2:2) i sada već famoznoj nervozi Kristijana Ronalda koji je, zbog nepriznatog gola, bacio kapitensku traku na travnjak stadiona "Rajko Mitić".

- Ako se stavim u njegovu poziciju, verovatno bih isto odreagovao. Poslednji minut utakmice, vidiš da je lopta ušla u gol... Mi kažemo da nije. Video je to i sigurno da je bio jako ljut, slično bih se i ja poneo. Razumem ga. Ne bih bacio baš kapitensku traku, ali bih se jako iznervirao. Mislim da je sve bilo sve u žaru borbe, u trenutku. On je jedan od najvećih sportista svih vremena i jako veliki igrač. Imao sam prilike da igram protiv njega, ovo je prvi put da se ovako nešto desilo. Na našu sreću, desilo se dobro po nas. Sve je to fudbal - naveo je Mitrović.

Mitrogol je još jednom apostrofirao dobre odnose među "orlovima".

- Fenomenalna je bila atmosfera. Tih desetak dana je bilo sjajno, ne pamtim kada je bila tako pozitivna atmosfera i mislim da je to zasluga selektora. Što se tiče Portugala, nismo se videli ni pre utakmice, pogotovo zbog virusa i zbog mera. Nema ni razmene dresova. Nismo imali prilike da pričamo i da se izljubimo ko ljudi - izjavio je Mitrović.

Srpski napadač je, delimično kroz šalu, naglasio koliko mu je bitno da ostvari pobedu, ne samo u fudbalu.

- Ja sam neko ko ne voli da gubi. Sa sinom, kojima četiri-pet godina, kada igramo neke igrice kući, ne volim da izgubim! Takav mi je mentalitet, tako mi je usađeno. Celu školu sam prošao u Partizanu i od vas se uvek očekuje da pobeđujete. Tako razmišljam, tako pristupam. Da uvek dam celog sebe i da znam da sam dao maksimum - zaključio je Mitrović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dete severa

    6. april 2021 | 09:57

    Postujem Zvezdu jakk,njenu istoriju....Mislim da si sa ovom izjavom Mitre kupio delije! Svaka cast! Ovako je pricao Sale Ilic,ali godinama,nikada ruznu rec o Zvezdi nije rekao,a bezbroj puta je isticao koliko je postuje,zato i jeste mozda jedini igrac Partizana kojeg su delije mnogo postovale! Mene si iznenadio,verujem i mnoge delije,jos jednom,kapa dole i hvala!

  • Delija

    6. april 2021 | 09:52

    Sa ovom izjavom si me kupio! Svaka cast Mitre!!!!!

  • IvanTs

    6. april 2021 | 11:37

    Svaka cast za izjavu,uvek vise cu da postujem igraca kao Denis Sefik doneo nam titulu prvaka evrope,al nije krio da je grobar. A,ne kao Stojkovic,Ozegovic janicari...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA