≫ 

Bojović s dva komada u Šapcu pobegao Kaluđeroviću na večnoj listi strelaca, Čuka dobila u 92. minutu

Pazarci nastavili da pobeđuju na svom terenu

  • 0

Milan Bojović, iskusni napadač Mladosti iz Lučana, prestigao je ovog popodneva Andriju Kaluđerovića na večnoj listi strelaca u srpskom fudbalu.

Lučanci su savladali kao gosti Mačvu u Šapcu sa 2:0, a 33-godišnji napadač je u 26. sa bele tačke i u 58. minutu stigao do brojke od 74 pogodaka u karijeri što je dva više u odnosu na napadača Rada.

Najvažniju pobedu ovog popodneva u uvodnim mečevima 30. kola Superlige zabeležio je Čukarički koji je kao gost savladao Proleter u Novom Sadu golom u Stefana Šapića posle kornera u 92. minutu.

Spartak je preslišao Voždovac sa 3:0 golovima Tekijaškog u prvom i Srećkovića i Tufegdžića u drugom poluvremenu, dok je Novi Pazar na svom terenu u zanimljivom duelu porazio TSC sa 2:1.

Nikčević u 7. i Stojiljković u 72. doneli su prednost Pazarcima, dok je Damjanović u 76. uspeo da postigne samo utešni pogodak.

Bunili su se gosti u petom minutu nadoknade, tražili i penal posle duela golmana Novog Pazara i Marka Petkovića, ali deluje da nije bilo dovoljno kontakta za najstrožu kaznu što je procenio i sudija Srđan Jovanović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA