Veliki potpis u Mančesteru: Kevin de Brujne ostaje Građanin sve do leta 2025. godine!

"Priča se nastavlja", napisao je Belgijanac na svom Tviter nalogu

  • 2
Kevin de Brujne, FK Mančester Siti Čovek koga čitava FPL zajednica čeka sa nestrpljenjem: KDB. Foto: AP/Tanjug

Ono što se zaista dugo čekalo, danas je zvanično potvrđeno. Kevin de Brujne je potpisao novi ugovor sa Mančester sitijem. Engleski klub je potvrdio da je Belgijanac potpisao novi ugovor sa klubom do juna 2025. godine.

Prethodni ugovor isticao mu je 2023. godine, a obnova je još ranije dogovorena. Danas je sve samo obelodanjeno u javnosti, nakon što su dogovoreni svi detalji.

- Ne mogu biti srećniji nego što sam sada. Od kako sam stigao u Siti 2015. godine, ovde se osećam kao kod kuće. Igram svoj najbolji fudbal u karijeri i iskreno mislim da još mnogo toga mogu da pružim. Pep Gvardiola i fudbal posmatramo na isti način. Za mene je od izuzetnog značaja da imam takav odnos sa trenerom, da želimo iste stvari i da gajimo istu ambiciju – rekao je De Brujne.

Može se reći da Belgijanac ima sjajne brojke. Odigrao je 253 utakmice za Mančester siti, postigao je ukupno 64 gola, a pored svog imena ima čak 105 asistencija, što ga svrstava u sam vrh ovog elitnog takmičenja.

Pored dve titule u Premijer ligi, u svojoj kolekciji ima četiri Liga kupa, jedan FA kup i Komjuniti šild, a ove sezone je blizu novih trofeja. Videćemo koliko će zajedno sa Sitijem uspeti da dogura na kraju takmičarske godine.

Video: Sve što bi trebalo da znate o Elvisu iz Lovćenca koji sudi derbi: Lak na penalima i na kartonima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA