≫ 

Veliki sneg poremetio Linglong Superligu Srbije: Odložene dve utakmice planirane za danas

Mečevi Zlatibor - Inđija i Metalac - Javor moraće da se igraju u odloženom terminu...

  • 0
FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Aprilski sneg doneo je probleme domaćem fudbalskom šampionatu. Najviše ga je palo u Zlatiborskom okrugu, pa je tako susret u Užicu između Zlatibora i Inđije koji je bio planiran za danas od 14.00 časova pomeren za neki drugi termin, pošto domaćini nisu uspeli da uklone veliku količinu snega sa "Begluka".

Ako situacija dozvoli, odnosno ako se sneg otopi i domaćini osposobe teren, utakmica će biti odigrana sutra, ali je problem što sneg u Užicu i dalje pada povremeno, iako je u većem delu Srbije uveliko prestao.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели OGLASNA TABLA (@oglasnatabla)

Gosti iz Srema će tako morati da prenoće u Užicu ili okolini. Trenutni plan je da se susret odigra sutra od 16.00 časova, što će biti moguće ukoliko snežne padavine prestanu tokom noći, kakva je najava nadležnih.

Ekipe Zlatibora i Inđije nalaze se u grčevitoj borbi za opstanak. Inđija je na 17. mestu sa 29 osvojenih bodova, pa ima šanse da se domogne spasa, dok je Zlatibor mesto ispod sa osam poena manje i njima je status među najboljim klubovima izuzetno ugrožen. Samo pobeda ih faktički zadražva u trci sa ostalim davljenicima.

Nešto kasnije stigla je potvrda da je još jedan meč odložen i da će se takođe igrati sutra od 16.00. Reč je o okršaju između Metalca i Javora Matis iz Ivanjice u Gornjem Milanovcu. S obzirom na to da su Užice i Gornji Milanovac zaista blizu, ta odluka ne čudi.

Video: Večita dilema pred derbi: Ko danas odnosi pobedu Zvezda ili Partizan?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA