Stiže nova pomoć za malog Gavrila: Jović na aukciju dao svoje potpisane dresove iz Reala i Ajntrahta

U akciju su se povodom današnjeg večitog derbija uključili i Nenad Milijaš i Saša Ilić

  • 7
Luka Jović Foto: MN Press

Nakon Stefana Mitrovića, Aleksandra Mitrovića, Dejana Stankovića I Dušana Tadića, podršku malom Gavrilu dao je i Luka Jović i tako zajedno sa ostalim sportskim veličinima obukao dres koji život znači – dres tima u kojem svi igraju za Gavrila!

Cela Srbija je ustala i ujedinila se da bi se obezbedila sredstva za lečenje šestomesečne bebe Gavrila koji boluje od spinalne mišiće atrofije. Za lečenje ove opake bolesti potrebno je čak dva i po miliona evra, i to je bio signal za sve dobre ljude Srbije da se okupe oko humanog cilja.

Luka Jović je za aukciju donirao dva svoja dresa, i to jedan iz vremena dok je nastupao za Real Madrid i još jedan dres u kojem je nastupao za Ajntraht. Oba dresa Jović je potpisao i poslao za aukciju za malog Gavrila kome je potrebno dva i po miliona evra za lečenje spinalne mišićne atrofije.

Oba dresa Luke Jovića biće na aukciji u narednih pet dana, a svi mogu da se priključe licitaciji i tako dati svoj doprinos u borbi za Gavrilovo izlečnje. Dresovi će biti na aukcijama, koje možete pratiti OVDE i OVDE, a samim tim možete ponuditi određenu svotu novca, ukoliko želite da ih otkupite.

Takođe, u znaku današnjeg večitog derbija, na aukciji će se naći i dva dresa legendarnih kapitena Crvene zvezde i Partizana. Donacijom nekadašnjeg igrača jednog od “večitih rivala”, na aukciji će se naći i dresovi koje su nosili Nenad Milijaš i Sale Ilić.

Prava poslastica za sve ljubitelje dva najveća srpska kluba, i podsetnik na današnji dan da je fudbal tu da nas spaja i pomogne nam da učinimo velika dela, ovoga puta našu bebu Gavrila! Dresovi legendarnih kapitena biće na aukciji u narednih pet dana putem sledećeg linka za Nenada Milijaša, odnosno sledećeg linka za Sašu Ilića.

KAKO JOŠ MOŽETE POMOĆI GAVRILU

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Video: I Dejan Stanković u akciji za pomoć malom Gavrilu: Donirao novi dres Srbije sa svojim autogramom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    7. april 2021 | 16:57

    Bolje da su uplatili novac i dali te dresove. Mada možda su i uplatili ali se ne objavljuje

  • Jea

    7. april 2021 | 16:37

    Sta je sa vama,zasto ne uplatite neki dinar,kakvi dresovi pobogu!!!!

  • Nebojša Đuran

    7. april 2021 | 17:14

    Sram vas bilo.Nacionalni Tim ima u kadru 20 igraca koji zaradjuju milione.Djetetu je potrebno 2,5 miliona da bi ostao ziv.Da svaki od vas donira po 100 hiljada i nek FSS donira ostatak mogli bi da spasite jedan zivot i vise bi nam to bilo drago nego da odete na 10 mundijala.Pokazite srce ,ugledajte se na Kristijana Ronalda koliko je pomogao djeci u palestini ili na Noleta.Sram nek vas bude ,od tih vasih dresova i potpisa dijete ce da umre a vi nemate savjest?????Kad mali umre a vi ste mogli da ga spasite a niste htjeli da odvojite za vas bukvalno sitne pare .Gdje ce vam duša.Nebi me cudilo da Ronaldo da cuje koji ste jadnici sam plati operaciju i revansira se vama na nepriznatom golu.Ajde CR7 pokazi im ko ke gospodin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA