Dejan Stanković nikad emotivniji: Svašta sam čitao od mnogih "stručnjaka", moj osmeh je odgovor!

Trener crveno-belih ističe da nema opuštanja dok i matematički ne bude obezbeđena titula, nahvalio je svoje igrače za koje je rekao da su blago Crvene zvezde

  • 62

Dejan Stanković je bio posebno "nabrijan" tokom 164. večitog derbija. Bio je motivisan očigledno da svima dokaže da može da motiviše igrače, što i jeste bio slučaj. U prvom poluvremenu je viđena nervoza, pa i čarke sa Aleksandrom Stanojevićem, a posle i sa arbitrima, a kasnije je usledilo slavlje u drugih 45 minuta.

Utisak je da su crveno-beli, posebno u drugom poluvremenu, bili motivisaniji i da su više želeli pobedu.

Posle pobede, koja je faktički Zvezdi donela 32. titulu, Dejan Stanković je bio posebno emotivan.

- Godinu dana jakog rada, poštenja, odricanja, kažem i momcima. Ne bežimo od odgovornosti, prvo poluvreme loše, drugo dobro, svi oni znaju zašto je tako. Ovi momci ovde, oni su blago i duša Crvene zvezde. Hvala Terzi, Mrkeli, Tozi, Džaji, svima koji su stali uz mene i kada nije išlo najbolje. Da, porastao sam kao trener, drago mi je da sam dobio ovaj derbi, to je samo jedna karika u ovom lancu - rekao je Stanković, koji je istakao da prvenstvo nije završeno.

- Nije stavljena tačka na borbu za titulu, posle ove utakmice ti treba da potvrdiš brejk, idemo u Ivanjicu, dok ne bude matematički ništa nije gotovo. Dvanaest bodova je mnogo, ali ne smemo da spustimo gard, da ispadne smešno, nije još ništa gotovo - istakao je trener Zvezde, koji je istakao da je tužan što Marakana nije bila puna.

- Žao mi je što Marakana nije bila puna, ovo je neko loše vreme dobro vreme za nas, nadam se da će biti puna za Ligu šampiona, ako osvojimo titulu daće Bog - rekao je Stanković, koji je poslao i poruku svima koji su ga kritikovali.

- Imate vi stručnjake koji se razumeju bolje nego ja fudbal, čitao sam, mnogi su se javili, ali tu je moj osmeh, to je odgovor za sve - zaključio je Dejan Stanković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    7. april 2021 | 20:52

    Bravo Deki

  • Žika Živac

    7. april 2021 | 21:29

    Deki majstore, nastavi da ih gaziš i uništavaš. Svaka čast. 👏🇮🇩🇷🇸

  • Keli

    7. april 2021 | 20:28

    Bravo Deki... Najbolji trener u istoriji Zvezde... Sa ovako prosecnom ekipom nije izgubio od 22 oktobra utakmica sa Hofenhajmom... Pored njih jos samo jedan nesrecan poraz od Omonije... Respekt genije... Ostale neznalice fudbala tj kriticari mogu samo da ti zavide... Zamo napred Zvezda iznad svih💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA