≫ 

Inter gazi ka Skudetu, Ronaldo oživeo Juventus i poveo ga ka pobedi protiv Napolija

Inter je trijumfom nad Sasuolom stigao na velikih +11 od gradskog rivala Milana na devet kola do kraja italijanskog šampionata

  • 0
romelu lukaku Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Intera ostvarili su još jednu pobedu u Seriji A pošto su u 28. kolu na svom stadionu savladali Sasuolo sa 2:1, pa je veliko pitanje da li može neko da spreči milansku ekipu da ove sezone uzme Skudeto.

Inter je trijumfom nad Sasuolom stigao na velikih +11 od gradskog rivala Milana na devet kola do kraja italijanskog šampionata.

Proradio je napadački tandem, a kada se to desi, protivnik nema nikakvih šansi. Romelu Lukaku je već u 10. minutu iskoristio asistenciju Ešlija Janga i zatresao mrežu protivnika, dok je upravo on bio u ulozi asistenta u 67. minutu kada je strelac bio Lautaro Martinez.

Sasuolo je uspeo da prepolovi minus tek na pet minuta do kraja, a precizan je bio Traore. Ipak, to je bilo to od gostiju, tako da je Inter mogao da proslavi još jedan korak ka tituli ove godine.

I aktuelni šampion je slavio na svom terenu. Juventus je posle dve očajne predstave u prošla dva kola uspeo da pobedi Napoli u velikom derbiju sa 2:1.

To je bio zaustali duel još iz trećeg kola, a Kristijano Ronaldo je poveo "staru damu" ka trijumfu pošto je golom na pas Federika Kijeze doneo prednost svojoj ekipi.

Svoju šansu u susretu je dobio i pomalo zaboravljeni Paolo Dibala koji je ušao u 69. minutu, a onda četiri minuta kasnije je povisio na 2:0 nakon dodavanja Bentankura.

Napoli je zaradio penal u 90. minutu i iskoristio ga je Insinje, ali bilo prekasno da se otkine makar bod torinskoj ekipi.

Video: Stanojević posle poraza u derbiju: Čestitam Zvezdi na tituli, ali sam posle ovog meča shvatio nešto!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA