≫ 

Radnički je toliko napadao Napredak da su na njegovoj polovini golubovi kljucali po travi sve vreme

Neverovatna scena na fudbalskim terenima Srbije

  • 0

Neverovatna scena viđena je na meču Superlige između Radničkog iz Niša i Napretka. Naime, na polovini ekipe iz Niša tokom meča se okupilo jato golubova koji su ispred gola mirno kljucali travu i tražili semenke.

Radnički je toliko napadao da se maltene igralo "Viktorije" na jedan gol, pa su golubovi mogli da mirno kljucaju na njihovoj polovini.

Međutim, to im nije mnogo značilo jer je Napredak trijumfovao sa 2:1.

Na susretu na „Čairu“ videli smo jedan od najlepših golova ove sezone u Linglong Superligi Srbije. Lepo je lopta „čučnula“ na nogu fudbaleru Kruševljana, a ovaj je iz voleja uspeo da je zahvati sa oko desetak metara iskosa sa leve strane i da prebaci sve odbrambene fudbalere Radničkog.

Pre toga viđena su dva realizovana penala, pošto je Melunović već u 7. minutu doneo prednost Napretku, dok je Gavrić u 62. minutu uspeo da poravna rezultat, ali ne i da donese bodove svojoj ekipi. Nišlije su na kraju završile sa igračem manje na terenu, a sudija Lazar Lukić je ukupno podelio čak 12 kartona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA