"Od leta nisam trener Vojvodine": Lalatovićev "rafal" po upravi kluba, napravio šou, Beba se smejala

Trener Voše imao je mini šou na konferenciji pred meč sa Zlatiborom uz žestoke kritike na račun uprave kluba

  • 5
Nenad Lalatović, Sanja Beba Kružević, FK Vojvodina Printskrin: Youtube/Fk Vojvodina

Trener Vojvodine Nenad Lalatović imao je novi svoj mini-šou na konferenciji Vojvodine pred meč protiv Zlatibora u 31. kolu Superlige. Vojvodina se trenutno bori za treće mesto sa Čukaričkim, a Lalatović ističe da će njegov tim na kraju biti treći i da će voditi tim kao da se bori za opstanak, a ne da je faktički izborio Evropu za narednu sezonu.

- Uvek ću štiti svoje igrače, preponosan sam, postao sam bolji trener i čovek pored njih. Ja ću otići iz Vojvodine na leto i to uprava želi - oštro je od starta krenuo Lalatović, koji je imao opširan monolog u kojem je nastavio "rafal" po upravi.

- Ove sekunde bih dao otkaz, to je njihova sramota što ne zovu mene i mojih 10 igrača kojima ističu ugovori. Svi klubovi nek znaju da ja od leta nisam trener Vojvodine pošto me ova uprava ne žele - pola želi, pola ne želi.

- Bićemo treći! Pun sam samopouzdanja - kažem vam da će Vojvodina biti treća, vodiću tim kao da se borimo za opstanak. Ova dva kola sam hteo da im dam malo oduška, ali vidim da smeta stručnjacima, pa kad smo četvrti nekima smeta... - rekao je Lalatović i nastavio sa kritikama prema upravi.

- Ne žele me jer pravim dobre rezultate. Najlakši sam za komunikaciju, ali kad želimo isto za Vojvodinu... Čiji sam ja ljubimac? Nisam ja ničiji, da ne nabrajam druge kojima je sve dato u smislu budžeta, a ja dovodim igrače bez obeštećenja. Kažu ne volim strance, a kad kažem - onda nema para. Hoću da kažem da volim ovaj klub i imam sjajnu saradnju sa navijačima, ali... - emocije su počele da rade kod trenera Vojvodine.

- Nisam se spremao za ovo, mene emocije vode, mene voliš ili ne voliš... Zapušićemo svima usta, pošto je četvrta pozicija presedan, a nije bio osmi-deveti, borićemo se kao da se borimo za opstanak i momci moji nadam se da vi koji želite da ćete ostati u Vojvodini jer ste to zaslužili zbog onoga što ste dali klubu.

- Ja neću ostati u Vojvodini, da ne bi brinuli za zdravlje, nek dovedu trenera sa kojim će piti kaficu i sastavljati tim. Sa mnom ne znaju, ja im kažem suprotan sastav - zaključio je Lalatović, koji je na kraju napravio i šalu da je održao ovakvu konferenciju da i Vojvodina medijski bude interesantna kao Partizan i Zvezda, jer da on ne krene sam da priča, konferencija bi trajala najviše dva minuta.

Ova opaska posebno je nasmejala lepu portparolku Vojvodine, Sanju Kružević, a taj detalj, kao i neke od najupečatljivijih gestikulacija Lalatovića, pogledajte u nastavku u galeriji pred vama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA