Zvezda i fondacija "Budi Human" sklopili saradnju zarad boljeg širenja pomoći obolelima

Lepa i prava stvar

  • 1
FK Crvena zvezda, Milan Borjan, Nemanja Milunović

Foto: MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je danas sporazum o saradnji sa fondacijom "Budi human".

Kako se navodi na sajtu crveno-belih, Zvezda će u skladu sa ugovor promovisati korisnike fondacije "Budi human“, tačnije njihove profile po odabiru fondacije na društvenim mrežama, koji će biti poziv svima koji su u mogućnosti da doniraju novac onima kojima je to najpotrebnije.

Takođe, Zvezda će uz mnogobrojne organizovane akcije sa fondacijom „Budi human“ pokušati da doprinese ozdravljenju što većeg broja korisnika.

- Fudbalski klub Crvena zvezda u svom poslovanju mnogo pažnje posvećuje humanitarnom radu i uopšte projektima društvene odgovornosti. Klub u okviru svog rada sam po sebi i sa svoje dve fondacije nastoji da pomogne pre svega veteranima i članovima njihovih porodica, a paralelno u meri u kojoj smo u mogućnosti i zdravstvenim institucijama u Republici Srbiji. Ovom akcijom želimo da humanitarni karakter i vrednosti proširimo i na našu veliku zvezdašku milionsku javnost i naše navijače -  izjavio je operativni direktor kluba Marko Petrović.

Aleksandra Čubra, PR fondacije "Budi human" istakla je da saradnja sa Fudbalskim klubom Crvena zvezda traje godinama, ali i da još uspešniji zajednički rad očekuje posle potpisanog ugovora.

- Saradnja Zvezde i fondacije "Budi human" traje godina unazad kroz mnoštvo akcija kojima je Zvezda kao klub doprinela korisnicima naše fondacije, teško oboleloj deci i odraslima da dođu do novca koji im je potreban za lečenje. Potpisivanjem ugovora saradnju smo samo podigli na jedan viši nivo. Crvena zvezda će promovisati korisnike fondacije "Budi human", deliće profile naših korisnika na svojim društvenim mrežama. Na tim profilima su jasno istaknute instrukcije na koje se načine sve može pomoći. Želela bih da se zahvalim našem najtrofejnijem klubu što pomaže i pruža podršku obolelila u njihovom izlečenju i samim ti vraća nadu u ozdravljenje - istakla je Čubra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    10. april 2021 | 10:30

    Ovo nije zvezda nego politički poslušnici Jesam za humanost nekada su obilazili i škole ali zar očekukete da Mrkela i Terza spadnu na taj nivo. E zatp se i raspadamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA