U Viteseu spremili dekoracije za finale Kupa, policija otkrila laboratoriju amfetamina u skladištu

Niko neće moći da dođe do njih dok se ne završi istraga

  • 2
Vitese navijači Foto: Youtube / Printscreen

Navijači Vitesea sa velikim ushićenjem očekuju finale holandskog Kupa protiv Ajaksa, pa su za to spremili svečane dekoracije koje će biti okačene po njihovom gradu u čast fudbalera. Međutim, čitav proces moraće da bude odložen, pošto je u skladištu u kojem su zastave i baneri bili smešteni pronađena laboratorija amfetamina, poznatijeg kao „krisal-met“.

Bilo je planirano da navijači danas u dva poslepodne u gradskom centru okače veliku zastavu u Arnemu, što je svojevrsna najava za ono što ih čeka 18. aprila. Međutim, zbog velike policijske akcije sprovedene prošle noći, sve će morati da bude dodatno pomereno.

Naime, nadležni organi nikome ne dozvoljavaju pristup, pa samim tim ni dekoracije neće moći da budu preuzete, dok sve ne bude razotkriveno do tančina.

- To je baš loše. Ne znamo koliko će policijska akcija trajati i da li će skladište biti zatvoreno na duže vreme. Bez obzira na sve, to nas neće poremetiti za predstojeće popodne – rekao je Mark Bosbum, koji je jedan od organizatora čitave stvari.

On dodaje da navijači Vitesea nemaju nikakve veze sa onim što je policija pronašla u skladištu, tvrdeći da se to nije desilo u njihovom skladištu već u susednom.

- Mogu to da kažem sa rukom na srcu. Postoji nekoliko mesta za skladište, u jednom su se nalazile dekoracije. Ali nikada ne znate šta krije komšija – ističe on, koji dodaje da će dekoracije u svakom slučaju biti postavljene ranije naredne nedelje.

Video: Bivši igrač Partizana vređao i gurao sudiju, bacao klupu posle isključenja: Volkovu pao mrak na oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mili

    10. april 2021 | 09:00

    Ovi sui amateri za bunkerase Velje Nevolje.

  • Putin R.S

    10. april 2021 | 09:55

    Sitne ste vi ribe za FK Partizan samo iz "principa" ne prepisujte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA