Kakva tuča na ženskom fudbalu: Sevali udarci, treneri besneli, sudija podelio četiri crvena kartona

Sve se odigralo na jednom susretu u prvoj ligi Sjedinjenih Američkih Država

  • 0
Tuča, ženski fudbal SAD Foto: Twitter / Screenshot

Na utakmici ženskog fudbala u SAD-u između Portland Tornsa i Kanzas Sitija videli smo haos u malom. Na tom meču slavio je domaći tim rezultatom 2:1, a sama završnica meča bila je sve samo ne miroljubiva, pošto smo videli ukupno četiri crvena kartona.

Sve je krenulo u 90. minutu nakon što je fudbalerka pobedničke ekipe, Simon Čorli dobila crveni karton posle zaista grubog starta, ali je trener Mark Parsons zbog svega toga bio besan, pošto nije smatrao da je to prekršaj vredan isključenja i nije želeo da priča sa medijima zbog toga nakon meča.

Samo koji minut kasnije na terenu smo videli opštu tuču, pošto je Morgan Viver zakačila Kristen Edmonds i krenule su u međusobni sukob. Nakon što su njih dve otrčale dalje, priključile su se ostale fudbalerke, koje su se umešale u kavgu, a epilog je bio takav da su njih dve dobile po direktno isključenje.

Ovaj skandal ne prestaje da silazi sa naslovnih strana američkih medija, naročito nakon što je vlasnik Portlanda posle meča takođe istakao da je odluka da Viver dobije crveni karton bila sramna. Videćemo kakav će biti ishod ovog trećeg poluvremena, ali je jasno da nas čeka odgovor Fudbalske asocijacije SAD-a.

Video: Bivši igrač Partizana vređao i gurao sudiju, bacao klupu posle isključenja: Volkovu pao mrak na oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA