≫ 

Kokezina devojka bila na platnom spisku FSS, Šurbatović zaposlio i njenu sestru da brine o VAR-u?

Bivši predsednik i njegov pomoćnik Šurbatović radili šta su hteli

  • 64
Slaviša Kokeza, Marko Pantelić, Jovan Šurbatović Foto: FSS

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i generalni sekretar Jovan Šurbatović totalno su razorili ovu organizaciju sramnim poslovanjem, ličnim kombinacijama i privatizovanjem kuće fudbala, tvrdi Informer, koji saznaje da su dvojica funkcionera FSS, od kojih je jedan bivši, čak zaposlili i svoje prijateljice, mlade i atraktivne devojke, dajući im basnoslovne plate!

Sestre Isidora i Aleksandra Ćupović, kao i Olivera Šiljegović, bile su navodno dve godine zaposlene u FSS i uredno su dobijale visoku platu, a niti su imale kancelariju, niti im je u ugovoru o radu pisalo koja su njihova zaduženja, navodi Informer.

Zaposlenje je prvo dobila Isidora Ćupović, nekadašnja studentkinja Pravnog fakulteta u Beogradu. Bila je članica Disciplinske komisije FSS.

- Mi koji smo dugo zaposleni u fudbalskoj organizaciji ne pamtimo takav javašluk, bahaćenje i bezobrazluk kao u vreme dok je Slaviša Kokeza bio predsednik. Sad kad je on podneo ostavku, njegova desna ruka i najverniji pratilac Jovan Šurbatović vedri i oblači Savezom. Isidora Ćupović je bila ljubavnica Slaviše Kokeze i to svi znaju, zato je dobila posao. A Šurbatović je, da bi se ulagivao predsedniku, kao što je to uvek i radio, zaposlio i Isidorinu rođenu sestru Aleksandru Ćupović. Imale su ogromne plate, a od toga kako su obavljale posao nama se svima dizala kosa na glavi i crveneli smo svakog dana - kaže izvor Informera.

Šurbatović je, tvrdi Informer, navodno Aleksandru Ćupović postavio za svog pomoćnika, a bila je potom i članica Projektnog tima zaduženog za uvođenje VAR sistema u Srbiju.

- Ona je trebalo da se bavi strategijom FSS i uvođenjem VAR-a, a blage veze nije imala o fudbalu, verovatno ni pravila igre ne zna. Iz UEFA su konstantno vraćali njene dopise jer su bili nepismeni i video se izostanak elementarnog poznavanja fudbala - ističe sagovornik Informera.

Generalni sekretar FSS je na svoju ruku, kako tvrdi izvor lista, na određeni period zaposlio i glumicu Teodoru Bjelicu.

Video: Kako je Piksi reagovao na pitanje o ostavci Slaviše Kokeze

I Real i Barselona uspeli su da se primaknu Atletiku u borbi za titulu, pa će večerašnji (21.00) El klasiko u Madridu biti veoma važan - poraz je katastrofa za obe ekipe, remi nikome ne odgovara! Kvota na keca je 2,85, na dvojku 2,45, dok je iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Barselona

Aktuelni šampion Engleske grčevito se bori za mesto u Ligi šampiona, a danas (16.00) mu u goste dolazi Aston Vila, koja je i dalje u igri za Ligu Evrope. Kec na Enfildu je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Aston Vila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    10. april 2021 | 11:50

    Gde su sada onoliko botova sendvicara,koji su toliko podržavali Kokezaniju kada je Vidić izašao u javnost sa optužbama.Svom silom su blatili Vidica ,i podržavali Kokezaniju ,jer su eto zamenili par korner zastavica i kupili par lopti..Da li ih je barem malo sramota .

  • C he

    10. april 2021 | 11:50

    Jbt strašno! Kad će robija i konfiskacija za tkz gospodu?!

  • Max

    10. april 2021 | 12:12

    Pa sto ste ćutali?Zato sto ste bili na istom platnom spisku,i takodje nista niste radili!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA