Sprema se veliki uragan u Totenhemu: Hari Kejn spreman da napusti London, ako ne bude Lige šampiona

Sve veći pritisak se stavlja na čelnike Pevaca

  • 3
Harry Kane, Hari Kejn

Foto: Tanjug/AP

Nije baš najbolje išlo sa Poketinom, a ruže ne cvetaju ni kada je saradnja sa Žozeom Murinjom u pitanju. Posle finala Lige šampiona iz 2019. godine, Totenhem ne može da prekine sa serijom loših rezultata koji prete da ih izbace iz Lige šampiona i naredne sezone. Sparsi su već napustili evropska nadmetanja za ovu takmičarsku godinu posle senzacije u Zagrebu, a u Premijer ligi je situacija daleko od bajne.

A da sve bude još teže, Liga šampiona će morati da postane glavni cilj zbog još jednog razloga. Najbolji napadač ekipe, Hari Kejn obavestio je čelnike kluba da će otići, ako Totenhem ne zauzme jedno od četiri mesta koja vode u Ligu šampiona.

Njegova namera da izađe iz samog ugovora neće biti tako laka. S obzirom na to da Sparsi traže 120.000.000 evra za njegov otkup, teško da će se tako lako pronaći nova sredina za njega. U igri su se pominjali Mančester junajted i Mančester siti, koji sigurno imaju adekvatna sredstva, a Atletik piše da nije nemoguće da on ode u inostranstvo. Pre svega, tu se misli na Real Madrid, ali i PSŽ.

Isti list navodi da je Hari Kejn izuzetno frustriran situacijom u Totenhemu, da mu nedostaje borba za trofeje i Ligu šampiona. A nema sumnje da bi Sparsima bilo jako teško da se naviknu na napad bez svoje glavne oštrice.

Kapiten engleske reprezentacije je u strašnoj formi ove sezone, ali to ne prate klupski rezultati. Postigao je 17 golova, što ga stavlja na vrh liste sa Mohamedom Salahom, a pored toga ima čak 13 asistencija. Želeće Totenhem bar da dođe do trofeja u Liga kupu Engleske, ali on ne donosi elitno takmičenje. Stoga, pritisak nastavlja da raste...

Čelsi je doživeo potop u prošlom kolu kod kuće protiv VBA (2:5) što mu nije donelo ništa dobro u borbi za Ligu šampiona. Zato danas (18.30) na gostovanju bezbednom Kristal Palasu mora da zapne i juriša na tri boda, a kvota na dvojku je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas - Čelsi.

Video: Žreb za polufinale Kupa Srbije: Trenutak kad je određeno domaćinstvo između Vojvodine i Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA