≫ 

"Enfild je pomoćni teren naspram novog Realovog stadiona": Legenda Madriđana odgovorila Klopu

Nemac je posle meča Lige šampiona na "Di Stefanu" zamerio domaćinu što se meč igrao na tako malom stadionu

  • 1
santijago bernabeu Foto: youtube/Sergio Herreros

Menadžer Liverpula Jirgen Klop nije bio baš očaran činjenicom da se meč 1/4 finala Lige šampiona protiv Reala igrao na stadionu za koji kaže da je više teren za "B" tim, nego za duel najjačeg ranga takmičenja. Tako je otprilike opisao pomoćni stadion Madriđana "Alfredo Di Stefano", koji koristi Zidanov tim dok se glavni renovira.

- Bilo je čudno večeras zbog stadiona i cele te situacije, ali Enfild je makar prikladan stadion - to će biti dobro po nas - izjavio je Klop posle poraza od 3:1 u prvoj utakmici.

Njegova izjava naravno nije prošla neopaženo u taboru Madriđana, neki su je čak protumačili i potcenjivačkom, pa je usledio odgovor.

- Real Madrid ne igra na "Valdebebasu" zbog takmičarske prednosti, više gube nego što dobijaju zbog promene stadiona - rekao je Horhe Valdano, legenda kluba, bivši igrač i nekadašnji sportski direktor Madriđana, a onda je dovršio misao prozivkom za Klopa.

- Kada novi stadion bude bio gotov, Enfild će naspram njega da izgleda kao teren u trening kampu.

Zbog Klopove izjave za kompletan sportski centar Reala "Valdebebas" oglasila se i firma koja ga je radila i na originalan način uzvratila nemačkom treneru - poslala mu je 3D maketu stadiona "Alfredo Di Stefano".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA