≫ 

"Izmalerisao sam Spinacolu, za njega bi mi trebao Valentino Rosi": Miha u svom stilu o meču sa Romom

Srpski trener i Bolonja pred novim izazovom

  • 0
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/AP

Bolonja će u nedelju gostovati Romi u nadi da može iskoristiti činjenicu da je "Vučica" imala iscrpljujući evropski duel sa Ajaksom, te će i na tome svoj optimizam graditi tim našeg Siniše Mihajlovića. Srpski stručnjak je uoči duela na "Olimpiku" otkrio i da je pre dve godine odbio da preuzme tim iz Rima.

- Bio sam spreman, ali sam odbio njihovu ponudu - prisetio se Mihajlović, koji je malo posle toga preuzeo Bolonju sa kojom od tada beleži sasvim solidne rezultate.

Biće ovo drugi uzastpni vrlo težak meč po ekipu srpskog trenera posle onog sa Interom u kojem je pretrpeo minimalan poraz.

Pre svega, Miha je pričao o formi Rome, igri i treneru Rimljana čiji rad izuzetno ceni.

- Fonseka rad izaista dobar posao imajući u vidu sve probleme koje ima. Sviđa mi se Roma jer igra lep fudbal - pohvalio je narednog rivala Miha.

Dobra vest po Bolonju je što će Roma igrati bez Leonarda Spinacole koji se povredio protiv Ajaksa, a Mihajlović u šali kaže da je kumovao takvom scenariju.

- Moram reći da sam mu ja doneo maler. Gledao sam tu utakmicu i igrao je dobro sve vreme. Nisam znao šta ću sa njim u nedelju, kako da ga zaustavim, i baš kada sam o tome razmišljao, on se povredio. Žao mi je zbog njega, ali priznajem da bi mi trebao Valentino Rosi da ga zaustavim - u svom stilu će Siniša.

Uoči meča Bolonja je na 11. mestu sa 34 boda, dok je Roma, posle tri meča bez pobede, posustala u trci za četvrtom pozicijom, i sad je tek sedma sa 51 bodom

Video: Samo ona može u život da me vrati: Kada Miha zapeva čuveni hit Ljube Aličića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA