≫ 

Stanojević menja pola tima posle derbija: "Da pokažemo kakvi smo posle poraza od Zvezde"

Crno-beli čekaju Radnički u nedelju od 19 sati

  • 18

Derbi je arhiviran i Suprliga teče dalje po Partizan, koji, posle poraza od Zvezde i gotovo sigurnog gubitka titule, ima obavezu da pokupi ono što mu je preostalo - što više bodova i Kup trofej. Već naredni meč je sam po sebi izazov po Stanojevićev tim, jer stiže odmah posle derbija, a i rival zaslužuje punu pažnju, ekipa Radničkog iz Niša - i to sa novim trenerom.

Evo šta kaže Stanojević tri dana posle emotivnog pražnjenja u komšiluku.

- Znamo da su se igrači ispraznili psihički, ali mi moramo da budemo fokusirani, da budemo pravi na našem stadionu, da pokažemo karakter i da vidimo gde smo i šta smo, i kako funkcionišemo posle jedne ovakve utakmice - kaže Stanojević u uvodu konferencije za medije.

Najavio je i nekoliko promena u timu za meč sa Radničkim u Humskoj.

- Biće sigurno 4-5 izmena, ne nešto više, to je skoro pola tima. Imam obavezu da izvedem najbolj tim, biće malih korekcija - kaže trener Partizana.

Na pitanje da li je iznenađen lošijim rezultatima narednog rivala ove sezone, odgovara:

- Ne bih komentarisao Nišlije u tom kontekstu, to oni najbolje znaju. Novi trener je stigao, kratko je tu i teško će mnogo toga menjati, ali doneće nama neke nedoumice. Pratili smo njegov rad ranije, bio je uspešan u Milanovcu, ne znamo samo sad kako će biti i to je jedina, da kažem, bojazan koju imamo što se toga tiče.

Aleksandar Stanojević

Foto: Marko Jovanović

Partizanu je Kup trofej ostao kao najvažniji cilj do kraja sezone i Stanojević nagoveštava da će do kraja sezone sve biti podređeno tom zadatku.

- Imamo tešku utakmicu u polufinalu, idemo korak po korak i sigurno da ćemo modifikovati neke stvari zbog Kupa. Imamo obavezu da pobeđujemo i svaki put moramo sa najjačim sastavom da krenemo.

Da li je praktično izgubljena trka za titulu prilika da se ukaže veća šansa mlađim igračima?

- Znate šta, ja prvo kažem, moraš da zaslužiš da treniraš sa prvim timom, pa da igraš, i sad da dajem nekom priliku ko ne zaslužuje, neću. To sigurno neću raditi, igraće samo najbolji. Mladi svakako dobijaju šansu po 45 minuta, tako će biti do daljeg. Ništa ne radimo preko reda i na drugačiji način.

Da li se posle derbija više plašite reakcije svojih igrača ili snage tima koji dolazi?

- Izgubili smo u Nišu, sećamo se vrlo dobro, i na nama je sutra moranje da pobedimo kao i svaku prethodnu i buduću utakmicu. A što se tiče pitanja da li se plašim za motiv igrača, moj odgovor je da se ne plašim reakcije i nema šanse da moji igrači ne uđu motivisani i u ovaj meč - poručio je trener Partizana.

Video: Aleksandar Stanojević posle prvog poraza u prvenstvenim derbijima: Ljut sam na moje igrače!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    10. april 2021 | 16:35

    Добар је Шамрок Станоје, али нису могли против шампиона...ипак је Звезда елита за њих...класа...свемир...

  • Piroćanac

    10. april 2021 | 17:19

    Nastavi pobedniku seriju majstore 😂😂😂, ako te nije sramota

  • Nile

    10. april 2021 | 15:18

    Beži iz Partizana da te moje oči više nevide i povedi svoje drugare Miljkovića, Jojića i Obradovića

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA