≫ 

Kad je teško - Trent! Desni bek Liverpula prekinuo crnu seriju na Enfildu golom u 91. minutu

Tim Jirgena Klopa stigao do pobede posle preokreta - 2:1 (0:1)

  • 0

Fudbaleri Liverpula savladali su Aston Vilu posle preokreta sa 2:1 i tako upisali treću premijerligašku pobedu u nizu.

Junak utakmice bio je desni bek Trent Aleksander Arnold, koji je fantastičnim udarcem u 91. minutu doneo trijumf Crvenima. Liverpul je tako napokon slavio na svom Enfildu posle serije od šest poraza.

Gosti su se dobro branili i pretili iz kontri, a najbolji strelac Oli Votkins je u 43. minutu matirao Alisona i doneo iznenađujuće vođstvo gostima.

Liverpul je i nadoknadi prvog dela stigao do izjednačenja preko Firmina, ali je gol poništen posle reakcije iz VAR sobe jer je navodno Diogo Žota bio u milimetarskom ofsajdu.

Ipak, u nastavku je Liveprul zaigrao angažovanije, a Mohamed Salah u 65. minutu posle odbitka pogodio za 1:1. Nije tim Jirgena Klopa stvorio previše šansi, ali su bili uporni.

Ta upornost im se isplatila u 91. minutu kada je posle gužve pred golom Aston Vile lopta došla do Trenta Aleksandera Arnolda, a desni bek Liverpula majstorski pogodio za 2:1 i najavu boljih dana...

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA