≫ 

Pike gunđao sudijama posle "El Klasika", Modrić ga provocirao: Čekaš da "prsneš" sada?

Nije Barsinom defanzivcu bilo svejedno posle pozdrava sa Hrvatom

  • 3
luka modrić

Foto: twitter/MadridSports_

Fudbaleri Reala nadigrali su Barselonu u "El Klasiku", pobedili 2:1 i ostavili večitog rivala u retrovizoru kada je reč o šampionskoj trci. Istina, tek ih bod deli, još je trka otvorena i te kako,  ali Zidanov tim je pobedom stekao preko potrebnu psihološku prednost naspram poljuljanih Katalonaca pred najvažniji deo sezone.

I ovaj derbi je protekao uz mnogo tenzija, gosti su bili nezadovoljni zbog nekih sudijskih odluka. Kuman je posle meča tvrdio da je njegov tim oštećen za penal, a neki od igrača su svoje negodovanje rekli direktno u lice sudiji Hesusu Hilu Manzanu.

Đerard Pike je bio najglasniji iako nije igrao zbog povrede, ali je bio rešen da stavi do znanja sudiji koliko je ljut i da mu svašta kaže. Pike je, prenose španski mediji, najviše prebacivao Hilu što nije na dodatnih četiri minuta nadoknade dodao još zbog odugovlačenja igre. Unosio mu se u lice, moguće i rekao nešto što nije trebalo, zbog čega bi mogao a bude kažnjen.

 

Pikeov napad na sudiju nije promakao igračima Reala koji pamte i neke ranije ispade, izjave i ponašanja na terenu i van njega defanzivca Barse, a jedini koji mu je to rekao u lice je Luka Modrić kad su se pozdravljali.

Hrvatski fudbaler se rukovao sa Pikeom i baš u tom trenutku mu poručio: "Čekaš da prsneš sada?". Nije Pikeu baš bilo svejedno posle Modrićevih reči, malo mu je povukao i ruku, ali je stoički prihvatio kritiku rivala, doduše uz stalno gunđanje. Odgovorio mu je da je četiri minuta malo da se produži, na šta je dobio odgovor Modrića - a koliko bi ti?

 

Video: Bivši igrač Partizana vređao i gurao sudiju, bacao klupu posle isključenja: Volkovu pao mrak na oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jerry

    11. april 2021 | 11:01

    Lepo mu je Luka rekao ...čeka kraj da bi se žalio bunio i plakao

  • Kraljevina

    11. april 2021 | 11:02

    Sudija navijao za REAL. Videlo se. Samo strane sudije u derbijima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA