≫ 

Puče petarda u Ivanjici: Zvezda s lakoćom okrenula Javor za 19. pobedu u nizu

Crveno-beli ubedljivo slavili u 31. kolu Superlige - 1:5 (1:2)

  • 66
Javor - Zvezda

Foto: Screenshot/Arena Sport

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su pobednički i šampionski niz i na gostovanju u Ivanjici protiv Javora, gde su slavili s ubedljivih 5:1 i upisali 19. uzastopni superligaški trijumf.

Ekipa Dejana Stankovića primila je gol već posle četiri minuta igre, posle kiksa Milana Borjana, ali taj detalj kao da ih je razbesneo pa su u nastavku utakmice čak pet puta matirali debitanta na golu Ivanjičana Borisa Velimirovića, koji je iznenada stao na gol umesto do ovog kola standardnog Đorđa Lazovića.

Nije se igra ni zahuktala, a Milan Borjan je loše procenio centaršut ili šut Luke Lukovića, koji ga je uhvatio na spavanju i šokirao lidera posle samo četiri minuta igre.

Ipak, Zvezda je brzo odgovrila, i to prelepim udarcem Aleksandra Kataija iz slobodnog udarca sa 18 metara. Sjajno je Zvezdin maestro odmerio gde se nalazi golman Javora, i prelepim udarcem poravnao rezultat samo četiri minuta posle vođstva domaćina.

Zvezda je bila bolja, iako je Javor igrao otvoreno ,a do drugog pogotka Katai je stigao u 31. minutu i to srećno, pošto je lopta na putu ka mreži zakačila igrača Javora i promenila smer.

Javor je pokušao da igra fudbal i u drugom poluvremenu, da se nadmeće sa favorizovanim gostima. ali se videlo da izabranici Igora Bondžulića nisu individualno kvalitetniji od rivala. Trominutni prekid i povreda glavnog sudije Lazara Lukića koji je pogođen loptom u nos, kao da ih je uspavao.

Nakon tog prekida Zvezda je dodala gas i pogocima Milunovića u 65, Bena u 71. i Filipa Falka u 82. zaokružila još jednu ubedljivu pobedu kojom je produžila niz pobeda u Superligi.

Do kraja sezone ostalo je još sedam utakmica, a crveno-belima trebaju još tri pobede da i matematički overe 32. šampionsku titulu.

Javor - Crvena zvezda 1:5 (1:2)

 

Strelci: Luković 4 - Katai 8, 31, Milunović 65, Ben 72, Falko 82

Stadion: kraj Moravice

Sudija: Lazar Lukić

JAVOR (4-2-3-1): Velimirović - Ostojić, Pavišić, Jevtić, Jevremović - Dukure, Maričić (67. Rušević) - Šćepanović (77. Vico), Nikolić (77. Zvekanov), Ilić - Luković (77. Balabanović).

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Borjan - Gajić, Pankov, Milunović (80. Gobeljić), Rodić - Petrović - Ben (75. Falko), Ivanić (80. Vukanović), Kanga, Katai (70. Srnić) - Krstović (70. Pavkov).

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    11. april 2021 | 16:36

    Opet sklanjalica, kao i u prošlom kolu protiv tamo neke nebitne ekipice.

  • Nije pošteno

    11. april 2021 | 15:47

    Borjane,što si takav.Nemoj Partizanovcima davati lažnu nadu😂

  • lule

    11. april 2021 | 16:39

    Kome smeta jaki partizai na -15,kome!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA