≫ 

Interova 11. u nizu, titula je sad baš blizu: Lukaku i Hakimi promovisali Darmiana u junaka pobede!

"Neroazuri" osam kola pre kraja beže najbližem rivalu 11 bodova

  • 0
mateo darmian Foto: Tanjug/Ap

Inter se dobro namučio protiv Kaljarija, ali piše novu pobedu, 11 zaredom, u nezadrživom naletu ka "Skudetu" koji, čini se, ovog puta ne može pobeći Konteovoj "skvadri". Golom Matea Darmiana u 75. minutu "neroazuri" su "otključali bravu" gola tima sa Sardinije, pobedili baš tim pogotkom (1:0) i "zacementirali" lidersku poziciju ispred Milana - sa 11 bodova prednosti!

Pogledajte preciznu, brzopoteznu akciju iz koje se izrodio gol Darmiana. Sav posao su odradili Romelu Lukaku i Ašraf Hakimi, koji je pružio paralelu na "drugu stativu", a tamo Darmian spreman sačekao na egzekuciju.

Tako je Inter posle mnogo truda uspeo da matira debitanta na golu Kaljarija Guljielma Vikarija koji je briljirao među stativama i bio daleko najzapaženiji akter utakmice.

Razbranio se 24-godišnji Vikario, jednom ga je i prečka spasila, pa Konte nije imao kud: izvršio je dvostruku izmenu u 69. minutu, uveo Martineza i Hakimija, i tek tad je Inter navalio najjače na gol gostiju.

Ubro je usledila već pomenuta ključna tropotezna akcija Lukaku-Hakimi-Darmian i gol koji su domaći igrači burno proslavili. Pridružio im se i super zadovoljni Konte koji je otrčao do korner linije da se pridruži buketu igrača i podeli sa njima radost.

antonio konte Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA