≫ 

Pravio je čuda na Marakani, branio standardno do prošlog kola, a danas ga nema u timu protiv Zvezde!

Gde je nestao Đorđe Lazović, pitaju se ljubitelji srpskog fudbala

  • 17
đorđe lazović Foto: Arenasport

Mnoge je iznenadilo što na golu Javora na meču sa Crvenom zvezdom danas nema Đorđa Lazovića, prvog čuvara mreže koji je jesenas maestralno branio u Beogradu i omogućio svom timu da odnese bod sa Marakane (0:0).

Lazović je na tom meču odbranio bukvalno sve, pa i penal Mirku Ivaniću, ali ga ovog nedeljnog popodneva nema u Ivanjici čak ni na klupi za rezerve, iako je uredno branio standardno do prošlog kola, prema podacima dostupnim na Transfermarktu.

Čak i trener u stručnom štabu Javora Milovan Milović u najavi utakmice, kada je govorio o kadrovskim problemima, nije nagovestio niti pomenuo da Lazović neće biti danas u timu, pa je mnoge navijače Javora i ljubitelje srpskog fudbala izostanak Lazovića iznenadio.

Đorđe Lazović Foto: MN Press

Radivojević je već duže povređen i za njega je završena polusezona. Tričković je dobio crveni karton, dok su povređeni i Dimitrijević i Krnić. Svi ostali su spremni. Iz prethodne utakmice nema povređenih igrača i biće važno da toga ne bude do kraja sezone - bilo je sve što je rekao Milović o kadrovskoj situaciji.

Zašto je do ovog kola standardni golman naprasno izostavljen, možda će objasniti iz Javora posle utakmice sa Zvezdom u kojoj gube na poluvremenu sa 2:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemke

    11. april 2021 | 16:27

    Hahah grobarske teorije zavere. Nije vam bilo dosta što smo vas mlatnuli u derbiju, onako pošteno, dobićete po njonji i u finalu kupa, ako mučenici prodjete Vojvodinu 😂

  • Valentinio

    11. april 2021 | 15:58

    Telefon je pozvonio , rodila se nova nada hajdae mali sidji zgola trebaju nam 3 boda...

  • M.D.

    11. april 2021 | 16:38

    Sam je kriv,zašto je onako branio u prošloj utakmici.Mogao je barem iz penala da primi gol.I sada bi branio,a ne ovaj dečko što se smeje kada je primio drugi gol.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA