≫ 

Sergej u 92. doneo pobedu Laciju, Morata ispravio jedan od najvećih Ronaldovih promašaja

Srbin pogodio u Veroni u nadoknadi vremena

  • 0
Sergej Milinković Savić Foto: AP/Tanjug

Sergej  Milinković Savić je heroj Lacija! Golom srpskog reprezentativca u 92. minutu, rimsk tim savladao je Veronu u gostima rezultatom 1:0 i tako je ostao u trci za mesto koje na kraju sezone vodi u Ligu šampiona!

Činilo se da u Veroni neće biti golova, pogotovo što se ama baš ništa nije događalo u drugom poluvremenu - pogotovo u finišu meča. Međutim, Radu je odlično našao Sergeja koji je glavom sa nekih šest-sedam metara bio precizan.

Lacio je i u 47. dao gol preko Kaseida, ali je on poništen posle VAR-a zbog ofsajda. Ćiro Imobile je u 23. minutu pogodio stativu, dok je Darko Lazović u 35. imao najbolju šansu za domaćina kada je lopta, posle njegovog udarca, prohujala pored stative.

Lacio sada ima 55 bodova, četiri manje od Napolija koji je u gostima dobio Sampdoriju sa 2:0. Doduše, uz meč manje. Fabijan Ruiz je doveo Napolitance u vođstvo u 35. minutu, da bi Osimeh u 87. postavio konačan rezultat u Đenovi.

Kada već pominjemo Đenovu, vredi dodati da je istoimeni klub poražen od Juventusa u Torinu rezultatom 3:1.

Kuluševski u 4. i Morata u 22. minutu su doneli ranu prednost Juventusu, a između ta dva gola videli smo i jedan od najvećih promašaja Kristijana Ronalda.

Portugalac je pratio kontranapad Kijeze, te je natrčao na jednu odbijenu loptu i sa samo dva metra pogodio je stativu - iako je ispred sebe imao praznu mrežu. Međutim, Morata je pratio situaciju i ispravio je grešku Ronalda.

Skamaća je u 49. smanjio rezultat na 2:1, ali je Mekkeni u 70. postavio konačan rezultat i doneo 62. bod aktuelnom šampionu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA