Stanković posle Javora hvalio mladog igrača: Jedno od najboljih izdanja otkako sam ja trener

Iako nije postigao gol, Krstović dobio čestitke šefa stručnog štaba

  • 4
dejan stanković Foto: MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je svoje utiske posle meča u kom je njegov tim savladao Javor u Ivanjici!

Podsetimo, crveno-beli su ubedljivo slavili rezultatom 5:1, iako su već na početku utakmice prvi primili gol.

- Malkice adaptacije na početku, i teren je uradio svoje. Primljen gol ništa nije poremetio, brzo smo izjednačili i preokrenuli, mogli smo da damo još koji gol do kraja. To je ona reakcija. Zašto bi bilo nešto drugačije, bez obzira na pobedu u derbiju - rekao je Stanković posle meča i dodao:

- Mi još ništa nismo uradili, grabimo krupnim koracima, ali matematički još ništa nije završeno. Voleo bih da oni napreduju, da nema spuštanja garda i kofera. Pobeda, tri boda, pobeda, tri boda... Takav mentalitet, to će dobor doći njima kada jednog dana odu vani iz Zvezde. Tamo nema praštanja i želim taj mentalitet. Meni je bitno da osvojimo titulu, kako god. To je svima jasno kako Zvezda nastupa. Sa koliko golova i bodova, to uopšte nije bitno.

Nedugo zatim, Stanković je na konferenciji za medije govorio o mladom Nikoli Krstoviću koji je meč počeo od prvog minuta.

- Ovo je jedno od najboljih izdanja Krstovića od kako sam trener. Zadovoljan sam odnosom kakav imamo. Krstović je danas pozitivno iznenadio sve. Ne samo pristupom, koliko pokretljivošću, čitanjem igre i koliko je lopti zadržao i faulova iznudio. Nije imao ni jednu grešku u dodavanju. Sve čestitke i neka nastavi tako da radi.

S druge strane, trener Javora Igor Bondžulić je dodao:

- Rano smo primili izjednačujući pogodak. Odigrali smo meč bez žara i energije. Mnogo smo se istrošili u četvrtak protiv Metalca, kada smo ostali sa igračem manje. Imamo i mnogo igrača sa žutim kartonima. Zvezda ima veliki kvalitet, to je i pokazala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko Pantic

    11. april 2021 | 17:46

    -15

  • miro

    11. april 2021 | 17:59

    Bre sklanjalica kao u prosloj sredi od tudjmanovih bunkerasa.😁😁😁😁😁😁😁

  • 🔴⚪

    11. april 2021 | 18:13

    Треба му дати максималну шансу до краја! Још наредне сезоне се убраја у бонусе и зато му сад треба што више простора. Штета што није имао неку ситуацију да се упише у стрелце, много би му значило 🔥 💪🏼

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA