Horor povreda na Zvezdinom meču: Fudbaler nepomično ležao na terenu, pa završio u bolnici

U pitanju je duel kadetske lige na kom je "deblji kraj" izvukao fudbaler Kikera Miloš Đurović

  • 3

Pobeda kadeta Crvene zvezde nad kraljevačkim Kikerom u subotu (2:1), ostala je u senci teške povrede fudbalera gostujućeg tima Miloša Đurovića!

Đurović je u 27. minutu ostao nepomično da leži u kaznenom prostoru crveno-belih, posle jednog sudara sa golmanom Marinkovićem, da bi igrači oba tima vrlo brzo pozvali lekarsku službu sa klupe.

Uleteli su na teren i doktori Kikera i doktori Crvene zvezde, igrači su se hvatali za glavu zbog situacije u kojoj se Đurović nalazio s obzirom na to da je povredio vrat.

Nekoliko minuta kasnije na teren je ušla u Hitna pomoć koja je imobilisala Đurovića i odvezla ga na Institut za majku i dete gde se fudbaler Kikera i dalje nalazi. Na svu sreću, njegovo stanje je stabilno, ali će morati da ostane još dva-tri dana na posmatranju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šabac

    11. april 2021 | 22:53

    Gospod Bog će pomoći ovom divnom mladiću.

  • Smederevac

    11. april 2021 | 22:26

    UEFA mora da preispita sudjenje fkcz --Sanogo lomio ,krsio, vadio oci Sumi ,Degenek lomio rebra Sadiku ,Boaci pokidao golmana ...a cak i ovi klinci iz fkcz se uce da lome svoje protivnike ......p..s.paralela -prosle nedelje derbi omladinaca i golman Partizana boksuje loptu u 5 m ali odmah penal za crvenu miljenicu .najveca opasnost je to sto je covek u UEFA zaduzen za regularnost takm.zvezdin kadar Lakovic ??????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA