Poledica otkrio imena klubova koji su pod istragom za nameštanje nakon dojave UEFA

U pitanju su klubovi iz PLS

  • 5
FK Trajal

Detalj sa meča Trajal - Jagodina Printskrin: Youtube/PLS

Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", obelodanio je imena klubova koji se nalaze pod istragom UEFA da su namestili mečeve.

U pitanju su dve utakmice Prve lige Srbije, a Poledica tvrdi da su dešavanja sa mečeva Železničar Pančevo - Borac i Trajal - Jagodina "privukli pažnju" UEFA koja je već obavestila FSS.

- Tačno je da smo dobili određene podatke od UEFA u vezi sa mogućim neregularnostima koji ukazuju na to da je došlo do narušavanja integriteta u pojedinim utamicama. Proces pred nadležnim organima FSS je u toku, trenutno ne možemo da otkrvamo više detalja. Javnost će ubrzo biti o svemu obaveštena - potvrđeno je Telegrafu tokom dana iz Saveza.

 

Što se tiče meča Trajal - Jagodina, on je odigran 25. marta i domaćin je pobedio rezultatom 3:0 (1:0). S druge strane, Železničar je početkom marta dobio Borac iz penala rezultatom 1:0.

Borac i Železničar posle 27. kola (tim iz Pančeva ima meč manje) su prvi iznad crte sa 34 boda, Trajal je prvi ispod sa 33, dok je Jagodina do Trajala sa 30 bodova iz 26 utakmica.

U nastavku pogledajte i detalje sa ovih utakmica:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZALE GROBAR

    12. april 2021 | 08:23

    Vi napadate nebitne klubove, trebaju da procesuiraju, Zvezdu, Vojvodinu, Radnički, Mladost, Čukarički, Proleter, i još tu ima SKLANJALICA, zvezdinih.

  • Uff

    12. april 2021 | 12:29

    E ako je Zelja u igri onda je sve stvarno otislo u pm. Ako je na celu kluba jos uvek Zoki ovo mislim da su gluposti.Bas sam odgledao,ovo ljudi iz FIFA I UEFA nekapiraju.Ovo je ljudovi moji nas kvalitet a ne namesteno.

  • Argos

    12. april 2021 | 09:38

    A Partizan iz bunkera koji su klali ljude i ubijali zar je on cist????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA