≫ 

Tragedija u Hrvatskoj: Fudbaler se srušio tokom utakmice i preminuo, ostavio dete i trudnu suprugu

Od posledice srčanog udara preminuo je 24-godišnji Dejan Oršuš

  • 0
Dejan Oršuš

Foto: Facebook/Nk "Otok" Otok

Novi tragičan slučaj smrti mladog fudbalera u regionu! Fudbaler Otoka, Dejan Oršuš (24), preminuo je tokom meča u drugoj županijskoj ligi protiv Radničkog.

On se tokom meča kojo je odigran u nedelju srušio na teren, a ispostavilo se da je u pitanju srčani udar. Prevezen je hitno u bolnicu u Čakovcu, ali mu nije bilo spasa i lekari su mogli samo da proglase smrt.

Da tragedija bude veća, Oršuš je iza sebe ostavio dete i ženu, koja je u petom mesecu trudnoće.

- U dubokoj žalosti javljamo vam da je igrač FK Otok Dejan Oršuš, nakon što se srušio juče tokom utakmice, preminuo. Uz brzu reakciju saigrača i igrača FK Radnički uspeli smo ga spasiti, a vrlo brzo stiglo je i medicinsko osoblje koje se trudilo da ga oživi 25 minuta na samom terenu. Bio je dečko za zabavu, talenat od fudbalera, veliki igrač, a još veći prijatelj! Iza sebe je ostavio ženu u petom mesecu trudnoće i dete. Hvala mu za sve pogotke, pomoć klubu i za dizanje raspoloženja dok je igračima bilo najteže! Uvek u našim mislima - napisao je njegov klub FK Otok iz Otoka, malog mesta u Međimurju.

Video: Poginula osmorica mladih fudbalera: Potresni snimci izvlačenja tela iz smrskanog kombija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA