Prodat dres Dušana Tadića na humanitarnoj aukciji: Za malog Gavrila sakupljeno još 125.000 dinara!

Podsetimo, to je samo jedna u nizu licitacija sa humanitarnom notom, koja ima za cilj da pomogne ovom dečaku

  • 2
Dušan Tadić Ajaks Ajax, Gavrilo Đurđević Foto: Profimedia/Gerrit van Keulen/AFP , Privatna arhiva

Nastavljaju se humanitarne aukcije za pomoć malom Gavrilu, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, veoma retke bolesti. Nakon što su prodate kapitenska traka Kristijana Rolanda, kopačke Stefana Mitrovića i potpisan dres Dejana Stankovića, svog novog vlasnika dobio je i dres Dušana Tadića iz Ajaksa sa njegovim potpisom.

On je prodat za tačno 125.000 dinara, a sav novac biće uplaćen na žiro račun za lečenje Gavrila Đurđevića.

- Dres Dušana Tadića iz Ajaksa prodat je na onlajn licitaciji za 125.000 dinara, a sva sredstva biće usmerena za lečenje malog Gavrila. Hvala od srca svima koji su učestvovali u licitaciji i hvala pobedniku aukcije – saopšteno je iz organizacije “Zajedno za život”.

Kapiten naše fudbalske selekcije priključio se humanitarnoj akciji za pomoć malom Gavrilu, za čije je lečenje pokupno sakupiti tačno 2.500.000 evra, što je novac koji porodica sama od sebe ne može da prikupi.

I vi možete pomoći malom Gavrilu, tako što ćete poslati SMS poruku sadržine 973 na broj 3030, kao i uplatama na žiro-račun, koji možete pronaći na zvaničnoj stranici fondacije “Zajedno za život”.

Video: I Dejan Stanković u akciji za pomoć malom Gavrilu: Donirao novi dres Srbije sa svojim autogramom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajde bre

    12. april 2021 | 13:51

    Ovi sportisti puni ko brod, umesto da daju po par hiljada evra jer za njih to nije nista, oni daju dresove, haljine, trake, potpise itd (koje vise i ne nose), da neko drugi iskesira lovu, a ovde se reklamiraju i uzdizu da su mnogo humani...ajde bre, ako si human daj konkretno nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA